fbpx

5 stvari, ki jih še niste vedeli o Catherine Zeta-Jones

Lifestyle, Odnosi, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Ta hollywoodska diva se redko pojavi v tračih, kar ji gre šteti samo v plus.

Zeta-Jones je ena od tistih igralk, ki jih ne bomo prav pogosto videli na naslovnicah modnih revij, prav tako pa redko daje intervjuje, saj ima rada zasebnost. Ne sili v ospredje, a to nikakor ne pomeni, da so jo ljudje pozabili. Čeprav bi nekateri dejali, da obstajajo tako lepše kot bolj nadarjene igralke, je pri Catherine zanimivo to, da jo imajo enako rade tako ženske kot moški. Ta hollywoodska diva se redko pojavi v tračih, kar ji gre šteti samo v plus.

Ne povzroča škandalov, nima razburljivega življenja in točno tako ji je tudi všeč. In če bo kdo dejal, da ni nadarjena za igranje, no, naj si ogleda film Preprodajalci, pa bo hitro spremenil mnenje. To je zame še vedno eden najboljših filmov, ki so bili kadarkoli posneti na temo boja proti drogam in odvisnosti, v njem je Catherine zaigrala skupaj z možem Michaelom Douglasom, vendar se niti v enem prizoru ne srečata, saj sta na nasprotnih bregovih.

V filmu ‘Traffic’ postane Zeta-Jones narko baronica

Tu pa je 5 zanimivosti, ki jih o igralki še niste vedeli:

# Michaela Douglasa je spoznala v lokalu

Douglas je namreč slišal, da se bo Catherine tam ustavila po premieri filma Zorro, v katerem je igrala; bila mu je tako všeč, da je njenega agenta prosil, če jo lahko ‘naključno’ sreča. Ko sta sedela na barskih stolčkih, ji je dejal, da bo postal oče njenih otrok, igralka mu je zabrusila, da je o njem slišala že dovolj, da si je ustvarila povsem drugačno mnenje (Douglas je bil pred njo namreč eden največjih ženskarjev v meki filmskih sanj), zaželela mu je lahko noč in se dvignila s stola ter ga zapustila.

Nadaljevanje je znano: Michael ji je poslal šopek rož z opravičilom, kasneje pa sta se ne samo poročila, ampak tudi dejansko skupaj dobila otroke. Catherine o tej anekdoti pove, da jo še vedno najbolj jezi to, da je imel Douglas s svojim prvim stavkom, ki ji ga je izrekel, prav.

# Njeni starši so na srečelovu osvojili manjše premoženje

Igralka prihaja iz Walesa iz relativno skromne družine, njena starša pa sta zadela na bingu, neke vrste tomboli ali srečelovu. Del denarja je dobila tudi Catherine, starši so ji plačali tečaje igre in plesa. Pri 15-ih je igralka pustila šolo in se pridružila glasbeni skupini, ki je izvajala muzikale. Catherine pravi, da so ji starši takrat omogočili izpolnitev sanj.

# Kot mladenka je srečala Elizabeth Taylor

E. Taylor je bila za Catherine vzornica, zato je, ko je bila Taylorjeva v Londonu, sama pa je medtem v istem gledališču vadila vlogo v muzikalu, pohitela po šopek, da bi ga izročila igralki. Vse, kar si je želela, je bilo, da vidi igralkine slovite vijolične oči z dvema paroma umetnih trepalnic na njih. Želja se ji je skoraj izpolnila. Ko je Taylorjeva stopila iz limuzine, jo je Zeta-Jones prestregla, ji izročila šopek narcis in jo prosila, naj sname sončna očala, da bi videla njene oči. Taylorjeva je na to odvrnila: “Ljubica, še vedno je jutro, čisto prezgodaj, da bi snela sončna očala.” Šopek pa je vseeno vzela in se zahvalila.

# Ne zna kuhati

To je povedala že v več intervjujih in novinarji ji še vedno ne verjamejo. Omenila je namreč, da zna hrano naročati, kuhati pa ne. Na vprašanje, ali svojim otrokom res nikoli ni nič skuhala, pa je rekla: “Temu ne bi rekla ravno kuhanje, bolj pogrevanje hrane.” Od kod ji tak odpor, da bi se naučila pošteno kuhati, tudi nam ni jasno, saj je kuhanje nekaj najlepšega, kar obstaja in je prav tako lahko čista umetnost.

# 25 let razlike se ji zdi prednost

Znano je, da je njen mož Michael od nje starejši kar 25 let. Menda se šalita o tem na tak način: “Dragi, komaj čakam, da ostariš, da te bom vozila naokoli v vozičku, vprašal me boš, kam greva, jaz pa bom dahnila: h Cartierju dragi, h Cartierju!” No, šalo na stran, Catherine in Michael Douglas sta skupaj dala že kar nekaj, tudi težjih preizkušenj, ko je igralcu opešalo zdravje in je resno zbolel. Dokler se lahko o tem šalita, pa je njun zakon najbrž zdrav in zgleden, tako pa pravijo tudi drugi, ki nimajo o čem brusiti jezikov, škandala namreč zlepa ni na obzorju.

 

Foto: PK Baseline, Pinterest, Sporcle, Yahoo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam