fbpx

5 stvari, ki so pomembne za popoln styling

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Posvetite pozornost tem detajlom in videti boste odlično!

Nihče od nas zjutraj ne zapusti stanovanja, ne da bi bil urejen. Ko odprete omaro in se pogledate v ogledalo, verjamemo, da ste največkrat z videzom zadovoljni. Včasih pa se lahko zgodi, da niste povsem prepričani, ali ste dobro oblečeni, ali pa ste styling popolnoma zgrešili.

Na srečo obstaja nekaj preprostih trikov in detajlov, o katerih velja dobro razmisliti, da bi pustili dober vtis na vse, ki jih boste ta dan srečali ali z njimi sestankovali.

Modni nasveti, ki smo jih izbrali, se ne nanašajo na osebnostne sloge, ampak na to, kako izbrati oblačila, ki bodo vaši postavi najboljše ustrezala in na kaj morate biti pazljivi pri izbiri modnih dodatkov in detajlov, da boste dosegli najboljši učinek.

Oblačila, ki se vam v popolnosti prilegajo

Takoj, ko je vaš outfit sestavljen iz kosov oblačil, ki se vam prilegajo, ste videti bolj elegantni in urejeni. Zato je pomembno, da skrbno izberete ustrezno konfekcijsko številko, saj bodo preozka oblačila dajala videz, da se na vso silo trudite, da bi bili videti vitkejši, medtem ko prevelika oblačila dajejo vtis, da vam za garderobo ni prav nič mar.

Statement kosi

Zanimivi modni dodatki in detajli nadgradijo vsako, tudi čisto navadno kombinacijo in pritegnejo pozornost. Odlična stran zanimivih detajlov je ta, da lahko odvrnete pozornost od navadnih kosov in začinite outfit.

Preprosto slojevanje

Slojevito oblačenje je ključ do dobrega sloga, pogosto pa v želji, da smo posebni in drugačni, pozabimo na funkcionalnost. Pri slojevanju moramo biti najbolj pozorni na funkcionalnost in udobje, zato poskusite obleči čim manj oblačil. Na primer: za hladnejše dneve namesto jopice in balonarja, oblecite debel plašč.

Dolžine, ki ustrezajo vaši postavi

Če ste pozorni na celotni outfit, potem poskrbite, da se dolžina vsakega kosa prilagaja na vašo višino in postavo. Midi dolžina krila je lahko zelo »težavna«, kadar jo nosijo manjše ženske, saj so noge videti krajše in močnejše. Enako pozornost morate posvetiti tudi jakni, suknjiču in plašču, da ne delujejo tako, kot bi vas »pojedli«. Če ste izjemno visoke in vitke, potem lahko na vas delujejo kratke hlače in krila tudi malce »nerodno«.

Torbice, ki delujejo kakovostno

Torbe, ki že na prvi pogled delujejo fino in elegantno, takoj povzdignejo outfit. Seveda to ne pomeni, da morate svojo bančno kartico mučiti do konca, ampak v okviru svojih finančnih zmožnosti, poiščite torbo, ki bo videti draga. Pozorni bodite na uporabnost in druge detajle, saj so vedno na voljo torbe, ki delujejo mnogo bolj lepe, kot pa ste zanje dejansko plačali.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam