fbpx

5 temeljnih načel, ki so osnova za popolno garderobo

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Odlični nasveti za “tiste” dni …

Vprašanje, ki ga nima smisla ponavljati, saj smo prepričani, da ste si ga postavili neštetokrat, ko ste stali zjutraj pred natrpano omaro. Nimam ničesar za obleči, je nedvomno eden izmed stavkov, ki jih v jutranjem času ženske največkrat izrečemo.

Prav zato smo poiskali pomoč strokovnjakov, ki so nam pomagali, da se enkrat za vselej znebimo te tegobe. To, kar naredi vašo garderobo popolno, je 5 osnovnih kosov in pravil. Z njimi namreč lahko nadgradite outfite in jih preprosto kombinirate za različne priložnosti. Klasični kosi so najbolj pomembni, saj so vedno moderni in se z lahkoto nadgrajujejo.

Predlagamo, da to sezono trende postavite na stranski tir ter poiščete klasične kose in kroje, ki ste jih imeli namen kupiti že nekaj časa nazaj.

Kakovost

Vemo, da se tega zavedate, kljub temu pa vas radi še enkrat spomnili. Dolgoročna naložba je veliko boljša od kratkotrajne. Ne glede na to, da je dražja, se na koncu vedno izplača, zato bodite pozorni na kakovost!

Raznolikost

Vlagajte v pristnost posameznega kosa in ga nadgrajujte. Videli boste, da je zabavno!

Oblika in funkcionalnost

Vaša oblačila morajo biti praktična in lepa. S praktičnostjo mislimo predvsem na to, da jih lahko kombiniramo in da so udobna. To pomeni, da se lahko odločite za varno barvo, kot je črna, v kateri si kupite trendovski kos kot na primer, bomber jakno.

Prilagodljivost

Omaro si napolnite s kosi, ki jih lahko nosite za različne priložnosti, kombinacije in letne čase.

Osebnostni slog

Garderoba, ki jo imate, mora odražati vaš slog in okus. Drznite si biti to, kar ste!

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam