fbpx

5 tipov čevljev za vsako poslovno žensko

Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Tokrat smo za vas zbrali pet must – have modelov čevljev letošnje jeseni.

Ženske se pogosto pritožujemo, da nimamo nič za obleči, kljub temu, da je naša omara polna. Rešitev je nakupovanje s tehtnim premislekom in pa nabor klasičnih kosov, s katerimi ne morete zgrešiti. Tokrat smo za vas zbrali listo petih modelov čevljev, ki jih potrebuje vsaka poslovna ženska.

Klasični črni salonarji

Črni salonarji so modni kos, ki ga ima zagotovo v omari vsaka poslovna ženska. Čeprav postaja v zadnjih letih tudi poslovna moda bolj sproščena in v mnogih podjetjih pete niso več »obvezne«, pride takšen čevelj prav ob različnih službenih priložnostih – pomembni sestanki, poslovna kosila ali večerje, svečani dogodki in še kaj bi se našlo. Pri nakupu bodite pozorni na udobje, zato priporočamo, da preverite ponudbo čevljev Ara, ki slovijo po udobnih in brezčasnih modelih.

Ara, 89,99 eur

Nizki čevlji ali oxfordke

Še en klasičen model, po katerem boste pogosto posegale, še posebej v prihajajočih jesenskih dneh. Kombinirate jih lahko z elegantnejšimi outfiti kot so krila in hlačni kostimi ali pa s kavbojkami in belo srajco.

Ara, 99,95 eur

Športni copati z elegantnim pridihom

Udobje je dandanes pomembno tudi v poslovni modi in marsikatera pripadnica nežnejšega spola rada kombinira tudi elegantnejše outfite z nekoliko elegantnejšimi športnimi copatami. Lepo krojene hlače in satenasto bluzo z blazerjem boste s takšnimi čevlji odlično dopolnile, poskrbite le še za primerne dodatke – nakit, torbico in kakšno rutko.

Ara, 99,99 eur

Vsestranski gležnjarji

Ta model je še posebej primeren tudi za deževne dni, zato bodite pozorne, da izberete takšne iz kakovostnih materialov – Ara ponuja tudi vodotesne gležnjarje. Ob nakupu naj bo v vaših mislih tudi vzdrževanje, ki naj bo čim bolj preprosto. Čevlji Ara so iz kakovostnih materialov in preprosti za vzdrževanje, v kolikor pa ne veste, kako jih najhitreje in najlažje očistiti, vprašajte prodajalko v trgovini. Zagotovo pa je varna izbira topla voda in mehka krpa.

Ara, 114,99 eur

Elegantne balerinke z nizko peto

Izbor petih modelov čevljev, ki so nepogrešljivi v poslovni modi, zaključujemo z elegantnimi balerinkami z nizko peto. Še posebej elegantne in primerne za poslovne priložnosti so takšne s klasičnim koničastim sprednjim delom, ki bodo pogosto lahko celo nadomestili salonarje. Izberite jih v črni, temno modri ali nude, pri čemer upoštevajte kakšne barve oblačil najpogosteje nosite.

Ara, 59,99 eur

Udobje na vsakem koraku

Čevlji Ara ponujajo idealno kombinacijo za sodobno žensko: modno obutev s kar najvišjim udobjem. Da bo vaša noga spočita tudi ob koncu delovnega dne, Ara v svojem rednem programu ponuja različne širine čevljev, širok izbor naravnih in visoko kakovostnih materialov, posebno blaženje za udoben korak in polovične številke. Vsak čevelj je izdelan s posebno natančnostjo in sledi trendom z uspešno kombinacijo mode in udobja.

Svoj najljubši par boste zagotovo našli v trgovinah ARA po vseh Sloveniji in vseh bolje založenih trgovinah. Nekaj najlepših parov, ki so tudi predstavljeni v galeriji pa poiščite v trgovinah MASS.

Izbrano obutev Ara, lahko najdete v trgovinah Mass po vsej Sloveniji. Izberite najboljše za vaše noge – udobje!

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam