fbpx

5 trendovskih pisanih manikur, ki jih boste to poletje videle povsod

Lepota, Novice, Prva stran

Seznam najbolj zanimivih kombinacij, ki jih lahko poskusite tudi same doma.

Izbrskali smo vse videze nohtov, ki so se pojavili v kolekciji pomlad – poletje, a nekateri so tako ekstremni, da jih je nemogoče nositi v resničnem življenju. Seveda pa se še vedno lahko obrnemo po nasvet k strokovnjakom. Madeline Poole, globalna ambasadorka Sally Hansen, ki skrbi tudi za nohte mankenek na modnih stezah, je pripravila nekaj najbolj zanimivih kombinacij, ki jih lahko poskusite tudi same doma.

Navihane barve

Najprej se je ta trend pojavil na Tajskem, kjer so ga za svojega vzele skoraj vse Azijke. Noht mora biti videti, kot da zardeva. Če želite doseči ta videz, nanesite koralni lak na sredino nohta, s čimer ustvarite nežno bravo, ki posnema zardela lička. Zaradi svoje lahkotnosti in ženskih barv, je ta trend odličen za poletne dni.

Krogi

Krogi so idealen trend, saj vodijo nazaj k pravi obliki nohta, hkrati pa so preprosti za oblikovanje. Madeline Poole predlaga, da uporabite konico radirke in si s tem pripravite domač pripravek, ki bo poskrbel, da si takšne nohte lahko naredite kadarkoli.

Prosta oblika in prazen prostor

Prosta oblika s praznim prostorom je enostavna za oblikovanje, zanimiva in odlična za modne piste, saj ne potrebujete veliko časa. Svoj stil popestrite z belim lakom, ki ga naneste čez prozornega, s čimer boste dosegle odtenek vanilije, ki je vse prej kot dolgočasen.

Posnemajte 80. leta

Pomladna kolekcija newyorškega tedna mode je vsebovala celotno paleto barv iz 80. let. Najbolje pridejo do izraza, če skupaj zmešamo magento, vročo rožnato in zelenomodro barvo.

Svetel videz

Mavrične črte so odličen videz za letošnje poletje. Ko se odločite, da boste svoje nohte obarvale črtasto, začnite z najbolj svetlo in čisto barvo. Za tiste, ki vam ravne linije ne gredo najbolje, izberite 4 ali 5 različnih odtenkov, ki jih oživite iz 80. let, nanesite pa jih s posebno krtačko, s katero boste ustvarili naključen red in obarvanost. Nesimetričnost bo poskrbela za lep zaključek in prekrila napake.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam