fbpx

5 trendov (ali modnih kosov), ki jih moški ne marajo

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Moški imajo čisto svoje razloge za odpor do določenih ženskih kosov ali trendov, ki jih nekatere ženske naravnost obožujejo.

Moški imajo čisto svoje razloge za odpor do določenih ženskih kosov ali trendov, ki jih nekatere ženske naravnost obožujejo. Če vas zanima, kateri trendi so tisti, ki odbijajo moški spol, preverite naš seznam in ugotovite, kaj vas dela manj privlačne v moških očeh. S predlogi se seveda ni potrebno strinjati, lahko pa jih vzamete v razmislek, če ste v iskanju novega moškega.

Peplum obleke, srajce in jakne

Eden izmed najbolj vročih trendov zadnjih let, ki jih moški ne marajo, je peplum. Nam, ženskam pomaga pri poudarjanju pasu ali postave. Ko se v iskanju pepeluma, ki bo najboljše pristajal vaši postavi, ne pozabite, da večina moških ve za ta trik in da ni v njihovih očeh prav nič privlačen. Določenim moškim namreč dodaten volumen, ki nastane z učinkom pepeluma ni privlačen, ampak ga vidijo kot trik, da poudarjajo svoje najboljše dele telesa, tiste manj privlačne pa skrivajo.

Sydne-Style-Tadashi-red-lace-peplum-dress-new-york-fashion-week-street-style-red-shoes

peplum-top-street-style

Ogromna sončna očala

Oponašanje Jackie O s prevelikimi sončnimi očali se nam lahko zdi glamurozno, večina moških pa tega trenda ne vidi enako kot mi. Moški ne želijo, kadar sončna očala prekrivajo večino obraza in dajejo učinek maske. Poskušajte poiskati glamur s pomočjo drugih kosov in ne skrivajte tretjine obraza.

PARK_12

main.original.600x0c

Kratke hlače, krilo in kavbojke z visokim pasom

Trend, ki ga ženske naravnost obožujemo, še posebej poleti, visok pas, moške spominja na mamine kavbojke ali pa ga razumejo kot trik za vitkejši videz … kot peplum. Čeprav se ženske temu trendu zelo težko izognemo, ga ob iskanju novega moškega rajši izpustite.

StreetStylehigh-waisteddenimjeans-12

off-the-shoulder-shirt-high-waisted-pants-fall-going-out-outfit-milan-fashion-week-street-style-via-elle.com_-640x426

Velike torbe

Ženskam seveda nobena torba ni dovolj velika, saj moramo vedno imeti ob sebi nešteto stvari. Moški velikih torb žal ne marajo, zato izberite manjše torbe in ne pozabite, da ni videti ničesar bolj groznega kot torba, ki je večja od vas.

Elena-Perminova-was-captured-at-the-Christian-Dior-show-in-a-metallic-cocktail-dress-a-boater-hat-and-flats.-Everything-about-this-combo-just-works.

959073-bag_ladies

Metalik jakne in obleke so za moške čisto preveč

Medtem ko so določeni modni dodatki v kovinskih barvah odličen izbor za praktično vsako kombinacijo, metalik obleke, krila ali jakne niso vedno zelo pameten izbor. Moškim je ta material vseeno preveč. Držite se metalik čevljev ali modnih dodatkov, sijaj metalik obleke ali krila pa oblecite, kadar greste na zmenek s prijateljicami in takrat, ko vam moški ne pridejo na kraj pameti.

WEB-_AKS2645-600x600

Metallic-Outfits-Womens-Street-Style-Looks-12

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam