fbpx

5 trikov, da izberete suknjič, ki vam bo pristajal kot ulit!

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Kaj odlikuje kakovosten suknjič? Predvsem lastnost, da pomaga uravnotežiti vašo postavo in jo na videz narediti popolno…

Želite brezhiben videz, sploh, ko gre za poslovno oblačenje in poslovni stil? Kljub temu še vedno iščete popol suknjič zase? Naslednjih 5 trikov vam lahko pomaga, da boste končno našli ta kos klasične garderobe, ki se bo vaši postavi prilegal kot ulit.

Ker so jutra hladna, čeprav nas popoldne še vedno močno greje sonce in ker se bliža jesen, ko bo spet treba nekaj ogrniti čez ramena, pravzaprav ni boljše rešitve za prehod med sezonami, kot suknjič. Gre za modni kos, ki ga vedno potrebujemo v naši omari.

Ne le za na sestanke, razgovore, delovno okolje itd., lep suknjič vam bo pomagal dvigniti vsak outfit in styling na novo raven. K njemu lahko kombinirate krilo, hlače, bluzo, majico, karkoli – pogoj je le, da izberete kakovosten material in predvsem, da se vam suknjič lepo prilega. Na ta način boste ustvarile sofisticirano podobo. S pomočjo naslednjih nasvetov boste izbrale pravilno:

# Bodite pozorne na ramena

Dobro ukrojen suknjič se vam mora idealno prilegati predvsem v ramenih. Če imate ozka ramena, preizkusite suknjič s tajliranim krojem, medtem ko bodo ženskam širokih ramen lepše pristajai ohlapnejši modeli.

# Pozornost na gumbih

Gumbi so še kako pomembno, sploh, ko gre za obseg prsi. Vedno se mora lepo zapenjati in nikjer ne sme štrleti ali biti preohlašen, prav tako pa ne pretesen, ko gumbe zapnete.

# Dolžino izbirajte glede na svojo višino

Ženske, ki so vitke postave in drobne, so boljše videti v suknjičih, ki se končajo tik nad kolki,, tiste visoke postave pa naj se pozabavajo z oversize kroji in moško krojenimi suknjiči.

# Pazljivo pri dolžini rokavov

Rokavi naj segajo točno do zapestnih kosti, razne če niste namerno izbrali suknjič s 3/4 ali kratkimi rokavi. Skladno s tem seveda izberite tudi dolžino rokavov oblačila, ki ste ga oblekli pod suknjič… Nič ni bolj smešno, kot če dolgi rokavi kukajo izpod suknjiča s kratkimi rokavi.

# Na videz izboljša vašo postavo

Preveč zaobljena ali preveč deška postava? Vedno izbirajte jakno, ki pomanjkljivost prikrije ali postavo uravnoteži do želenega ideala, to pa je oblika peščene ure. Strukturiran suknjič, ki je vrhunsko ukrojen, reši prav vsako zagato. Ne le, ko gre za oblačenje in dnevne ali večerne stlinge, ampak tudi, ko gre za prikrivanje telesnih pomanjkljiovsti.

 

Foto: Fashionista, Pinterest, The Front Row View


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam