fbpx

5 trikov, da vsako jutro osvojite popolno kombinacijo oblačenja

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Bi se rade naučile na pol v snu izbrati pravo kombinacijo oblačil za v službo? Preberite naših 5 zlatih stilskih nasvetov!

Vikende ponavadi preživimo v sproščenih oblačilih za prosti čas, pa naj si soboto in nedeljo preživimo doma ali na prostem. Toliko večji je šok, ko se začne nov delovni teden in potem, ko smo prevečkrat pritisnili tipko za dremež na budilki, ponovno stojimo pred garderobno omaro  ter tuhtamo, kaj za vraga bi oblekli za v službo, da bomo videti spodobno in modno obenem.

Kako bi spremenili jutranje priprave v resnični kreativni navdih? Kot je videti na nekaterih ženskah, ki zgodaj začnejo službo, pa so vseeno videti kot iz škatlice in obenem trendovsko, je to povsem mogoče. Pripravili smo vam 5 stilskih trikov, s pomočjo katerih boste jutranje muke spremenili v prijetno opravilo.

Pri tem smo se zgledovali po zvezdah uličnega sloga in ‘it’ dekletih, ki velikokrat igrajo po bolj varnih pravilih, kot bi se to nepoučenemu opazovalcu zdelo na prvi pogled. Od sproščenih do bolj formalnih kombinacij, teh nekaj pravil oziroma stilskih ukan vam bo zagotovilo, da boste vedno videti odlično.

# Izdelajte lastno ‘uniformo’

Morda ste že opazile, da ima marsikatera uspešna ženska tudi prepoznavno stilsko podobo. Ni nujno, da je strogo klasična. Je pa zaželeno, da je v njej nekaj posebnega, da se boste zaradi tega dvignili nad množico sebi enakih ali podobnih. S pomočjo tega trika poudarite svojo osebnost.

# Vedno računajte na klasiko

Enostavni, elegantni in vsestranski kosi oblačil vas ne bodo nikoli pustili na cedilu. Vedno jih lahko skombinirate tako, da boste videti bolj sproščeno ali bolj poslovni, odvisno od tega, kaj dodate zraven.

Jesenski kosi, ki so nepogrešljivi, so karirast suknjič, ženstvena bluza, zanimiva torba za čez dan, lepo midi krilo in elegantni čevlji ali škornji z udobno peto.

# Začnite pri (zanimivih) čevljih

Kje začeti? To je pogosto tisto osnovno vprašanje, ki si ga zastavljamo. Obenem pa nas prav to največkrat zmede. Zagledamo kos oblačila, ki nam je všeč, ampak potem ne vemo, kako naprej. Zakaj ne bi za spremembo začeli pri čevljih? Odločite se, kaj boste obuli. Potem pa gradite podobo oziroma outfit od spodaj navzgor!

# Dodajte žive barve

Podobno kot klasični kroji je tudi nevtralna barvna paleta tista, s katero ne morete nikoli zgrešiti. Ena stvar pa vam bo dala osebni pečat in to je, da svoje najljubše kose v nevtralnih barvah popestrite z bolj modnimi kosi v živih barvih ali vzorcih.

Rdeča barva, rumena barva in cvetlični potisk so tisti, ki bodo drugim povedali, da ste na tekočem z modnimi tredni za jesen 2017.

# Za konec lep nakit

Preden vstopite v še en delovni dan, svoj videz začinite z nakitom. Lahko je to en sam kos, ki je prepoznaven in večji, lahko gre za preplet nežnega nakita, v maniri Coco Chanel, ki je zapovedala pravilo “manj je več”. Nova sezona je prinesla tudi nov nakit in čas je, da z njim popestrite svoje dnevne kombinacije oblačil.

 

Foto: Instagram, YouTube, La Label Junkie, Pinterest, Fashion District, The Zoe Report


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam