fbpx

5 trikov, zaradi katerih bodo vaše modne kombinacije vedno popolne

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Da bi delovni dan začeli čim bolj pozitivno in hkrati bili videti popolno …

Po nekajkrat odloženi budilki in pripravi na nov delovni dan, se velikokrat znajdemo pred odprto omaro ne vedoč, kaj bi ta dan oblekli. Da bi delovni dan začeli čim bolj pozitivno in hkrati bili videti popolno, vam prinašamo nekaj trikov, ki vam bodo pomagali pri izbiri najbolj popolne kombinacije.

Odgovore smo našli v omarah in modnih kombinacijah street style zvezd, ki so vedno usklajene do zadnje podrobnosti. Tako imenovana it dekleta največkrat igrajo varno noto, čeprav se nam zdi, da temu ni tako.

Preprosta pravila in triki vedno prinašajo drugačne in dokazano odlične kombinacije. Od priložnostnih formalnih oblačil, klasičnega sloga, do tistega, ki ga navdihujejo najnovejši trendi, lahko le z nekaj potezami ustvarimo popoln outfit.

Ustvarite svojo lastno “uniformo”

Daleč od klasične zasnove uniforme, kot smo jo poznali pred desetletji, danes v njej lahko izstopate iz povprečja. Kadar omenjamo uniformo, seveda ne mislimo na tisto, ki se nosi v šolah ali na določenih položajih, ampak na določeno kombinacijo, ki jo pogosto nosite in temelji na vaših najljubših kosih, ki jih osvežujete z različnimi dodatki. Klasična kosa na trendovski način, kot so kavbojke in srajca, lahko “oplemenitite” s svileno ruto in tako dosežete popolnoma nov videz. To kombinacijo je veliko trendseterk izbralo za svojo jesensko uniformo.

Brezčasna klasika

Preprosti, elegantni in brezčasni kosi se odlično kombinirajo s statement detajli, ki bodo dali želeno prefinjenost. Jesenski favoriti iz sveta klasike vključujejo kariraste blejzerje, ženstveno bluzo s pentljo, volneni pulover, ogromno usnjeno torbo v nevtralni barvi in elegantne čevlje oziroma škornje s kvadratno peto.

Feelin' pretty fly after my brow touch up by @wakeupwithoutmakeup… See my insta stories for more on #microblading ??

A post shared by Jill Lansky (@theaugustdiaries) on

Čevlji so vedno dobra naložba

Kadar niste prepričani o svojem izboru, nam lahko verjamete, da so kakovostni in učinkoviti čevlji dovolj za odličen outfit. Navadna bela srajca in kakovosten jeans, bodo v paru z zapeljivimi čevlji kombinacija, ki ne bo ostala neopažena.

Still need highlights. Resorting to cutting off my head in photos ? @liketoknow.it #liketkit http://liketk.it/2t5G0

A post shared by Jacey Duprie • Damsel in Dior (@jaceyduprie) on

Močne barve

Tako klasični kroji in nevtralne barve so vedno prava izbira, s katero ne morete zgrešiti. Preprosta mešanica nevsiljivih nevtralnih barv bo v veliki meri olajšala ustvarjanje popolne modne kombinacije. Kljub temu pa lahko svoje najljubše kose osvežimo s pomočjo živahnih barv, modnih dodatkov ali pisanih vzorcev. Rdeča in rumena barva to jesen v modnih kombinacijah skoraj ne smeta manjkati.

Snug as a bug in a rug in this coat. Now available to buy online ref: 0563189005 ❤️ @hm #HMMustHave #HMStyleSet #Spon

A post shared by Lindsey Holland (@ropesofholland) on

Vpadljiv kos nakita

Preden se odpravite od doma, začinite svojo modno kombinacijo še z nakitom. Slavno pravilo Coco Chanel, manj je več, velja še danes, zato bo en vpadljiv kos nakita več kot dovolj.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam