fbpx

5 trikov, zaradi katerih bodo vsaki čevlji postali udobni

Moda, Novice

Udobnost, lepota in moda so na videz pojmi, ki v modnem svetu niso združljivi.

Prava mora vsake prave ljubiteljice visokih petk je iskanje popolnega para, ki je poleg vsega še neverjetno udoben.

Se še spomnite, kolikokrat sem vam je zgodilo, da ste našli čudovit par čevljev, zaradi katerih vam je zastalo srce, nato pa ste že po nekaj nošenjih ugotovili, da niso ustvarjeni za vaša stopala.
Žulji niso niti malo zapeljivi in velikokrat ženske doživljajo veliko bolečino, ko se sprehajajo v svojem najljubšem paru čevljev. Čas je, da pozabite na pregovor, da je za lepoto treba poskrbeti, vsaj kar se tiče čevljev. S pomočjo teh petih nasvetov bodo čevlji postali tako udobni, da boste imeli občutek, kot da hodite po oblakih.

Otroški puder, dezodorant in vazelin

Po vsej verjetnosti obstaja točno določeno mesto, na katerem vas vedno ožuli čevelj. Če na to mesto nanesete enega izmed zgoraj naštetih izdelkov, ki so odlični za preprečavanje nastanka žuljev in spet boste lahko uživali v lahkem koraku.

Alkohol

Ne, čevlji ne bodo nič bolj udobni, če ste vinjeni. Če pa vas priljubljeni usnjeni čevlji malce tiščijo in žulijo, je vaša rešitev prav alkohol. Dovolj je, da notranjost čevljev premažete z alkoholom, obujete nogavice ter se pol ure sprehajate v čevljih. Alkohol omehča usnje, zato se bodo čevlji oblikovali po vašem stopalu.

Lepljivi trak

To se verjetno sliši kar malo neverjetno, vendar ženske, ki so že poskusile s tem trikom, prisegajo nanj. Večurna hoja v visokih petkah bo verjetno povzročila boleče noge. Če pa z lepilnim trakom zalepite tretji in četrti prst na nogi, se temu lahko izognete. Žal pride ta trik v poštev samo v hladnejših dnevih , razen če želite, da vsi gledajo vaša stopala. To odločitev pa prepuščamo vam.

Sušilec za lase

Če vas čevlji žulijo ob robu, obujte najdebelejše nogavice in čevlje ter s sušilcem za lase segrevajte mesto, kjer vas najbolj žuli čevelj. Učinek je podoben kot pri alkoholu, saj se kopito pod vplivom toplega zraka rahlo razširi in prilagodi vašemu stopalu.

Brusilni papir in lak za lase

Vam ni nič jasno, kako da sta dva tako različna izdelka v isti zgodbi? Ne skrbite … tokrat in težava v preozkih čevljih, ampak drsečih, saj smo prepričani, da se vsaj en tak par skriva v vaši omari. Če vam v čevljih drsi, z brusilnim papirjem podrgnite po celem podplatu, nato pa posprejajte z lakom za lase. Brusilni papir bo gladko površino naredil hrapavo, lak za lase pa bo preprečil drsenje. Odlično, kajne?!

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam