fbpx

5 večnih kosov za vse priložnosti!

Moda, Novice, Prva stran

V katerih boste videti neprecenljivo.

Veliko število žensk ne želi samo oblačil, v kateri bodo sproščene in videti prekrasne, ampak želijo biti tudi modno aktualne! Včasih naše finančno stanje ne omogoča, da si kupimo draga oblačila, vendar obstajajo kosi, ki niso videti ceneno. Za vas smo izbrali pet večnih kosov, ki jih boste lahko nosile več let in v katerih boste vedno videti neprecenljivo.

Usnjena jakna
Ta vsestranski in večni kos prenese vse modne kombinacije. Je popoln prehodni modni kos, ki se odlično poda tako k poslovnim sestankom kot tudi k sproščenim vikend kombinacijam.

538934915780754

 

Ozko krilo oz. krilo do kolen
Takšno krilo lahko nosite kot del vsakdanje kombinacije, za poslovni sestanek ali zabavo s prijateljicami .

pen

Črni suknjič
Črni suknjič lahko oblečete za vse priložnosti. Poudarja vaš pas in z njim bo katerokoli kombinacija videti sofisticirana in modna. Združite ga lahko s krilom, obleko ali jeans hlačami – izbira je vaša!

čr

Bela srajca
Preprosta bela srajca mora biti v vsaki ženski garderobi, saj nam pomaga v vsaki situaciji. Z ustreznimi dopolnitvami, je bela srajca osnova fantastičnega videza. Zlahka jo kombinirate s suknjičem, hlačami in kavbojkami.

be

Hlače ravnega, širokega kroja
Vsaka ženska bi morala imeti v svojo omari vsaj en par klasičnih širokih hlač. Optimalna izbira so vedno hlače črne barve. Z njimi lahko naredite različne kombinacije, od elegantnih kot tudi tistih vsakodnevnih.
hl

Foto: Zara, H & M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam