fbpx

5 vnukinj Grace Kelly: po njej so nasledile lepoto

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Grace Kelly ni živela dovolj dolgo, da bi dočakala rojstvo katere od njih, a vse so nasledile njene gene!

Čista resnica je – geni so še kako pomembni, sploh tisti modre krvi. Sloveča filmska igralka Grace Kelly je s poroko z monaškim princem Rainierjem III. leta 1956 postala monaška princesa in pustila za seboj filmsko kariero, v kateri je upodobila toliko usodnih plavolask.

Slavni par je v času zakona, ki se je končal s tragično nesrečo princese, dobil tri otroke – Caroline, ki je sedaj Hanovrska princesa, razvpito, od Caroline mlajšo Stephanie in princa Alberta II, ki je po smrti svojega očeta nasledil vladarski prestol v Monaku.

Kaj natančno se je zgodilo 13. septembra 1982, je dolgo ostalo zavito v meglo špekulacij. Je bila za volanom avta v resnici Stephanie ali je vozila Grace Kelly? Šele leta kasneje se je izvedelo, da je princesa Grace zaradi možganske kapi izgubila nadzor nad avtom, ki je zgrmel v prepad, Stephanie pa je na srečo ostala živa. Pokojna princesa bi bila danes nedvomno ponosna na svojih pet vnukinj, katerih rojstva pa žal ni dočakala.

Charlotte Casiraghi

Charlotte je javnosti najbolj znana. V začetku avgusta bo dopolnila 31 let, rodila se je princesi Caroline in njenemu pokojnemu možu Stefanu Casiraghiju, italijanskemu poslovnežu, ki je umrl, ko je imela Charlotte štiri leta. Njo največkrat primerjajo s pokojno Grace Kelly. Ukvarja se z jahanjem konj (v tem športu je tudi tekmovala), obožuje modo in slovi kot ena najboljše oblečenih mladih dam na stari celini, kar pri njenem družinskem pedigreju in polnemu bančnemu računu niti ni tako težko. V zvezi s francoskim komikom Gadom Elmalehom je dobila sina Raphaela, ki ima sedaj že tri leta.

Alexandra Hanovrska

Devet let po smrti Stefana Casiraghija se je Caroline poročila z Ernstom Augustom, princom Hanovrskim. Kmalu po poroki se je rodila Alexandra, ki bo letos postala polnoletna. Zadnjih osem let se mlada princesa ukvarja z umetnostnim drsanjem. Leta 2015 je zastopala Monako na Olimpiadi evropske mladine.

Pauline Ducruet

Lepa Pauline je hči mlajše princese Stephanie in njenega tedanjega partnerja, osebnega varnostnika Daniela Ducrueta. Tudi Pauline se ukvarja s športom in sicer s skoki v vodo, kneževino Monako je zastopala na več mladinskih tekmovanjih. Sedaj ima 23 let, prav tako se zanima za modo in je končala študij modnega oblikovanja na ugledni ameriški univerzi Parsons School of Design.

Jazmin Grace Grimaldi

Jazmin je nezakonita hči monaškega monarha Alberta II, rodila se je v njegovi zvezi z Američanko Tamaro Rotolo, zaradi nezakonitega statusa pa nima pravice do monaške krone. Princ Albert je očetovstvo priznal šele leta 2006, Jazmin pa ga je prvič uradno srečala pri 11 letih.

Camille Gottlieb

Camille je najmlajša hči princese Stephanie, ta se je rodila v zvezi s še enim osebnim stražarjem, na katere ima Stephanie očitno fetiš. Camillin oče je Jean Raymond Gottlieb. O Camille se ne ve veliko, ker ji želi Stephanie omogočiti čim bolj normalno otroštvo. Lani je dopolnila 18 let in je iz debelušnega, nič kaj privlačnega otroka nazadnje postala prava lepotica. Ker se njeni starši niso poročili, prav tako ni v vrsti za monaški prestol. Blizu si je z obema staršema in še posebej s polsestro Pauline.

 

Foto: Pinterest, De-Trends, Die Presse, Non Stop People, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam