fbpx

5 vprašanj o seksu, ki bi jih moški postavili ženskam, a si ne upajo!

Lifestyle, Odnosi, Spolnost, Zanimivosti

Moški med seksom še zdaleč ne mislijo samo nase! Zlasti ne tisti, ki se nam jih splača obdržati. Pravim moškim je zelo pomemben užitek njihove spolne partnerke, še posebno, če so z njo v resni zvezi.

Čeprav smo ponavadi ženske tiste, ki se imamo za nekakšne strokovnjakinje za seks in ‘poznavalke’ moške psihologije ter libida, lahko verjamete, da tudi moški precej razmišljajo o tem, kako spolnost dojemamo ženske.

Po navedbah spodaj omenjene raziskave naj bi moški imeli manj pojma o tem, kako uspešno zadovoljiti svojo partnerko v postelji. (Strokovno) spoznanje je za nekaj dobro: dokazuje, da moški niso taki egoisti med rjuhami, za kakršne jih ženske včasih imamo.

Moški med seksom sploh ne mislijo samo nase! Še zlasti ne tisti, ki se nam jih splača obdržati v svojem življenju. Pravim moškim je še kako pomemben užitek njihove (spolne) partnerke, zlasti, če so z njo v resni, ne samo v priložnostni zvezi.

Radi vidijo, da ženska z njimi uživa, ponosni so, kadar so ji sposobni nuditi naslado in orgazem, zato jih še kako zanimajo odgovori na naslednjih 5 vprašanj, ki pa se jih večina vseeno ne upa neposredno postaviti svoji partnerki ali ljubimki. Za katera vprašanja gre?

1. Kako pogosto ženske razmišljajo o seksu?

Raziskava spletnega portala za zmenkarije Illicit Encounters (Prepovedana srečanja), kjer se med sabo dogovarjajo ‘zasedeni’ moški in ženske (poročeni ali v partnerski zvezi), je pokazala, da ženske na seks pomislijo 18-krat na dan. To pomeni vsakih 51 minut, če odštejemo čas, ko spijo. Kolikokrat ženska pomisli na seks, je odvisno tudi od njenega menstrualnega ciklusa, saj je pred, med in tik po ovulaciji z mislimi veliko več pri spolnosti, kot v drugih delih meseca.

2. Kakšen je občutek, če imaš večkratne orgazme?

Moški si tega sploh ne znajo predstavljati, a precej je takih, ki bi radi to izkusili še sami. Žal to ne gre, ta domena je tipično ženska. Bojda gre pri večkratnih orgazmih za sosledje vrhuncev, pri katerih imajo nekatere ženske celo občutek, da se bodo od užitka – onesvestile.

3. Zakaj so ženske rade ‘zgoraj’?

No, to je odvisno od dinamičnosti ženske, zagotovo niso vse najraje ‘zgoraj’ na partnerju. A tiste, ki rade ‘jahajo’, to počno iz enakega razloga, kot moški, saj jim položaj omogoča nadzor in se med njim počutijo bolj dominantne.

4. Kako odkrijem, kaj žensko najbolj vznemirja med seksom?

Zelo enostavno! Najbolje je partnerko kar vprašati. Tako boste srečnejši vi in tudi ona. Če ste sramežljivi, jo pozorno opazujte med seksom, da boste opazili, kaj ji najbolj prija. Signalov zanesljivo ne boste mogli pomešati ali spregledati.

5. Ali ženske res večkrat zaigrajo orgazem?

Menda gre za vprašanje, zaradi katerega moški lahko del noči po seksu kar prebedi. Žal je odgovor – da! Tako rekoč vsaka ženska je najmanj enkrat odigrala vrhunec, če moški ni bil dovolj dober v postelji in je želela spolni odnos čim prej zaključiti, saj je čutila, da je on blizu svojega orgazma in le čaka, da še sama konča. A verjemite, ženske to res nerade počnejo… veliko bolj bi si želele, da bi orgazem v resnici doživele!

D. S.

Foto: Videoblocks, YouTube, NY Post, Medical News Today, Real Simple, Talksplace, Dissolve


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam