Znaki, ki kažejo, da bo vajina zveza preživela prevaro

14. maj 2024

Znaki, ki kažejo, da bo vajina zveza preživela prevaro

14. maj 2024
Foto: Instagram @shepelevich
Znaki, ki kažejo, da bo vajina zveza preživela prevaro

Znaki, ki kažejo, da bo vajina zveza preživela prevaro

14. maj 2024
Foto: Instagram @shepelevich

Obstajajo znaki, da bi morali partnerju oprostiti skok čez plot. Če se kdaj znajdete v tem položaju, jih pretehtajte, preden zavržete skupna leta z ljubljenim človekom, ki ni znal obdržati hlač na sebi.

Prevara boli in niti najmanj je ni lahko oprostiti. Če vas ljubljena oseba prevara, lahko to občutimo kot nož v srce in veleizdajo. Nekatere ženske so partnerju sposobne oprostiti, da jih je prevaral in v nekaterih primerih lahko prevara celo utrdi zvezo, pravijo.

Vseeno se marsikatera partnerska zveza zaradi varanja tudi konča, sploh, če ni šlo za enkraten dogodek. Zamera lahko traja in nekateri raje vržejo celoten ljubezenski odnos čez ramo, kot pa živijo s posledicami varanja.

Foto: Instagram @roseandmusc

Vseeno obstaja nekaj znakov, ki kažejo, da bi morali partnerju oprostiti skok čez plot. Če se kdaj znajdete v takem položaju, pretehtajte vsakega od njih. Teh 5 znakov namreč razkriva, da bo vajina zveza kljub prevari preživela.

  1. Vaše zaupanje v partnerja, ki vas je prevaral, kljub bolečemu odkritju ni čisto povsem omajano. Po tem, ko ste mu oprostili, čutite, da celo iz dneva v dan spet raste.
  2. Partner je prekinil prav vse stike, tudi na družbenih omrežjih, z osebo, s katero vas je prevaral.
  3. Partner vlaga veliko naporov v to, da bi obnovil vajino razmerje in si povrnil vaše izgubljeno zaupanje.
  4. Potrpežljivo posluša in prenaša vaše izpade in sumničenja, da vas bo morda kdaj ponovno prevaral.
  5. Ne skrbi ga, da za prevaro vedo tudi drugi oziroma da je prišla na dan, pač pa ga veliko bolj zanimate vi in je popolnoma osredotočen na vas, kar lahko tudi občutite.

Vprašanje je le, ali ste sposobni s tem spoznanjem živeti in ali na vajin odnos gledate lastniško ali pa partnerju dopustite, da dela tudi napake oziroma izživi svoje želje.

Moške naj bi v prevaro pognali dolgočasje in telesne potrebe ter želja po spremembi, ženske pa naj bi v afero veliko prej premamilo čustveno nezadovoljstvo doma kot pa odsotnost akcije med rjuhami oziroma telesna nepotešenost.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic