fbpx

5 znakov, ki kažejo, da bo vajina zveza preživela prevaro

Odnosi

Obstajajo znaki, da bi morali partnerju oprostiti skok čez plot. Če se kdaj znajdete v tem položaju, jih pretehtajte, preden zavržete skupna leta z ljubljenim človekom, ki ni znal obdržati hlač na sebi.

Prevara boli in niti najmanj je ni lahko oprostiti. Ko nas ljubljena oseba prevara, lahko to dobesedno občutimo kot nož v srce in veleizdajo. Nekatere ženske so partnerju sposobne oprostiti, da jih je prevaral in v nekaterih primerih, pravijo psihologi, lahko prevara celo utrdi zvezo.

Vseeno se marsikatera partnerska zveza zaradi varanja tudi konča, sploh, če ni šlo za enkraten dogodek. Zamera lahko traja in nekateri raje vržejo celoten ljubezenski odnos čez ramo, kot pa živijo s posledicami varanja. Zaupanje je načeto, porajajo se vprašanja, simbolično gledano pa počen lonec težko drži vodo, tudi, če je bil zalepljen.

Vseeno obstaja nekaj znakov, ki kažejo, da bi morali partnerju oprostiti skok čez plot. Če se kdaj znajdete v takem položaju, pretehtajte vsakega od njih, preden se odločite, da zavržete skupna leta z ljubljenim človekom, ki ni znal obdržati hlač na sebi. Teh 5 znakov namreč razkriva, da bo vajina zveza kljub prevari – preživela.

  1. Vaše zaupanje v partnerja, ki vas je prevaral, kljub bolečemu odkritju ni čisto povsem omajano. Po tem, ko ste mu oprostili, čutite, da celo iz dneva v dan spet raste.
  2. Partner je prekinil prav vse stike, tudi na družbenih omrežjih, z osebo, s katero vas je prevaral.
  3. Partner vlaga veliko naporov v to, da bi obnovil vajino razmerje in si povrnil vaše izgubljeno zaupanje.
  4. Potrpežljivo posluša in prenaša vaše izpade in sumničenja, da vas bo morda kdaj ponovno prevaral.
  5. Ne skrbi ga, da za prevaro vedo tudi drugi, oziroma, da je prišla na dan, pač pa ga veliko bolj zanimate vi in je popolnoma osredotočen na vas, kar lahko tudi občutite.

Dejstvo je, da smo vsi krvavi pod kožo in da velik del moških vsaj enkrat prevara svojo partnerko, pa tudi ženske niso nobena izjema, ko gre za privlačnost do nasprotnega spola, ki lahko preraste v telesno ali čustveno razmerje z drugim moškim.

Vprašanje je le, ali ste sposobni s tem spoznanjem živeti in ali na vajin odnos gledate lastniško – ali pa partnerju dopustite, da dela tudi napake oziroma izživi svoje želje. Prav tako drži, da veliko moških v prevaro ženejo zgolj dolgočasje in telesne potrebe ter želja po spremembi.

Ženske pa bo v afero veliko prej premamilo čustveno nezadovoljstvo doma, kot pa odsotnost akcije med rjuhami oziroma telesna nepotešenost.

 

D. S.

Foto: Reader’s Digest, YouTube, Pinterest, Top Ten Polls, WordPress


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam