fbpx

6 idej, kaj naj ženska počne, ko njen moški gleda svetovno prvenstvo v nogometu

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran

Kaj lahko naredite v naslednjem mesecu dni?

Avtorica: Dragica Sušnik

V četrtek se je začelo Svetovno prvenstvo v nogometu (SPN), kar vedo najbrž celo tisti, ki nogometa sploh ne spremljajo. Mrzlica je še posebej zajela vse navijače in morda je tudi vaš fant, zaročenec, partner ali mož že pred dnevi v mimohodu po hodniku opozorilno revsknil, da ga morate naslednje štiri tedne pustiti pri miru.

Skratka, v naslednjem mesecu vam utegne biti zelo dolgčas… Vsekakor si lahko omislite ljubimca, ki nogometa ne mara in vaš ‘najdražji’ niti opazil ne bo, če ste sploh doma, ali pa ste se kam potuhnile oziroma se razblinile v zrak (potem, ko ste nase nanesle tono šminke in parfuma, visoke pete in zapeljivo čipkasto spodnje perilo), toda naš portal ne spodbuja nezvestobe ter zakonolomstva.

Kaj vam je potemtakem storiti? Če je udomačeni moški tiste sorte, ki se je prilepila na televizijski ekran, potem tudi ve zažvižgajte v znak prekinitve in si vzemite čas zase. Predlagamo vam naslednjih 6 totalno kul zadev, ki jih lahko počnete v času, ko potrpežljivo čakate, da bo moški ponovno opazil vas, ne pa z očmi iskal žoge.

1. Telovadite

Medtem ko on leži na kavču kot vreča krompirja in se redi, lahko ve telovadite in do dopusta na morju boste že v formi ter fit postave. Sicer pa svetujemo, da telovadite redno, ne le vsake štiri leta, ko poteka SPN.

2. Berite

Če ne veste, kaj bi same s seboj, lahko berete, v knjižnicah je ogromno zanimivega čtiva, zaradi katerega boste pozabile tako na SPN kot nanj (kdo je sploh ta oseba, ki vrešči iz dnevne sobe in pušča za sabo drobtine čipsa ter prazne pločevinke piva, hm?).

3. Glejte filme/serije

Če ste v zaostanku s serijami, je zdaj pravi čas, da si ogledate vse filme in nanizanke, ki ste jih naložile na računalnik. Najbrž piratsko, toda nismo na sodišču, da bi vas tožili. Na fimski maraton (v sosednjo sobo) lahko povabite tudi kolegice.

4. Najdite si nov hobi

Šivanje, vrtnarjenje, streljanje v tarčo z lokom ali pa še raje streljanje s pištolo na strelišču, mogoče kvačkanje, lončarjenje, didžejanje, kaligrafija, tajski boks, makrame, slikanje na platno… Gotovo se spomnite še česa, kar bi z veseljem dodale na seznam. Če pa imate otroke, vam tako ali tako tudi SPN ne bo pomagalo, kajti mesec dni, ko imate vsaj pred dedcem mir, se bo še prehitro iztekel.

5. Družite se s prijateljicami

Zdaj je čas za prijateljice, za skupen odhod na masažo, v spa, na razvajanje, za preizkus vseh beauty programov, ki si jih že dolgo želite privoščiti. Lahko tudi z njegovo bančno kartico, kajti možakar ne bo ničesar opazil, razen žoge, ki se kotali sem in tja po ekranu.

6. Glejte nogomet!

Včasih me kar pojezi, ko kdo apriori trdi, da so moški nori na nogomet, ženske pa da ga ne marajo. Še huje je poslušati šoviniste, ki menijo, da se ‘babe na fuzbal ne spoznajo’, da so jim nogometna pravila španska vas in se jim ženske v zvezi z nogometom zdijo primerne samo v vlogi seksi navijačic ter kuhinjskih strežnic, ki skrbijo za mrzlo pivo in čips.

Pa je v resnici v vse več gospodinjstvih tako, da so ženske tiste, ki gledajo nogomet in da so moški tisti, ki mu ne sledijo. Zato drage dame, daljinec v roke, pridružite se svojemu navijaču ali pa kar brez njega same spremljajte SPN, kajti ko enkrat človek ‘pade noter’, ne glede na spol, nogomet postane ljubezenska obsedenost brez primerjave!

 

Foto: Deadspin, Pinterest, Good Times, Wikipedia, Popsugar, PxHere


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam