fbpx

6 izjav Gwyneth Paltrow, ki smo si jih zapomnili

Lifestyle, Prva stran, Znani

Ko boste prebrali teh 6 ‘legendarnih’ izjav prikupne plavolaske, boste razumeli, zakaj jo imajo nekateri za trčeno.

Gwyneth Paltrow je znana filmska igralka, vendar slovi tudi po svojih včasih nerodnih ali čudnih izjavah; prav zato, ker je brez dlake na jeziku, ni najbolj priljubljena zvezdnica v Hollywoodu. Ob njenih ‘neslanih’ tudi soigralci in novinarji, ki delajo z njo intervjuje, včasih ostanejo brez besed.

Zakaj velja za antipatično tudi med drugimi zvezdniki? No, predvsem zato, ker rada zavzame položaj učiteljice in stresa modrosti ter poučuje druge, ne da bi jo kdorkoli prosil za nasvet. Nekateri imajo njene komentarje za pretenciozne, drugi se ob njih samo nasmejijo.

Je Gwyneth res snobovska ali jo samo narobe razumejo? Talentirana igralka namreč nima nobenih zvezdniških muh, niti ne slovi po zahtevnosti, le njen jezik je uspel nekako zasenčiti njeno nadarjenost za igro. Preberite si 6 izjav te igralke, zaradi katerih je, med drugim, zaslovela kot ‘težek značaj’.

# O prehrani otrok

Gwyneth ob vsaki priložnosti rada pove, da njeni otroci ne jedo ogljikovih hidratov, prosti čas pa preživljajo ob nabiranju sadja z vrta.

“Moji otroci so vsak dan na soncu, hodijo se kopat in nabirajo avokado,”

se je nekoč pohvalila drugim materam.

Igralka, ki slovi kot ‘prehranska fašistka’, svojim otrokom ne dovoli jesti kruha in testenin. Čeprav so njenim izjavam oporekali znani nutricionisti, češ da otroci potrebujejo ogljikove hidrate, je Gwynnie prepričana, da ve več od njih.

# Življenje je vojna

Gwyneth je leta 2014 povedala, kako se počuti, ko kje prebere grde komentarje o sebi ali svojih prijateljih na spletu.

“Gre za dehumanizacijo družbe. Izkušnja je podobna tisti v vojni. Iti morate skozi to krvavo, nečloveško kalvarijo in upati, da boste preživeli. Ko bomo nekoč izšli iz te vojne, bomo morda dosegli višji nivo zavesti,”

se je, hm, nekako ‘pritožila’ nad svojim življenjem zvezdnica, ki ji na srečo nikoli ni bilo treba živeti v Ruandi ali izkusiti balkanske morije.

# Konzervirana živila

O njih je igralka dejala:

“Raje bi kadila krek, kot jedla konzervirano hrano.”

Nimamo kaj, kot da dodamo piko na koncu stavka. Smo še mi ostali brez komentarja.

# Pomen ravnovesja

Igralka uporablja samo organske izdelke, hodi pa na laserske lepotne posege. Po njenem ‘to življenje dela zanimivo’, svoj režim pa je opisala kot ‘iskanje ravnovesja med cigaretami in tofujem’.

# O materinstvu

Redno hoditi v službo in biti mati je vsekakor izziv, vsekakor pa je manj zahtevno, kot če delate na filmskem setu, je prepričana igralka, ki je s to izjavo izzvala ogorčenje številnih mater, tako zvezdniških, kot tistih, ki morajo vsak dan opraviti službo ali dve, da preživijo svoje otroke. In bi najbrž z veseljem zamenjale svoje življenje z Gwyneth.

# Halucinacije sredi kanjona v Arizoni

Vsekakor bi bilo na neki točki dobro vprašati Gwyneth, kaj kadi, če je že omenjala krek. Morda gre za mehkejše substance ali pa je Gwinny naravno ‘zadeta’, saj je v enem od TV nastopov hipijevsko razneženo razlagala:

“Nikoli ne bom pozabila tega trenutka. Vzpenjala sem se po rdečih stenah planin v Arizoni in jih slišala, kako mi govorijo: Ti imaš vse odgovore. Ti si učiteljica. Mislila sem, da haluciniram…”

Le kaj je bilo v sendviču, ki ga je s seboj v hribe vzela Gwyneth? Upamo, da ni uživala kakšnega pejotla, halucinogenega kaktusa, ki raste tudi v arizonski puščavi…

 

Foto: Style Caster, Vanity Fair, Instagram, Zimbio, People

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam