fbpx

6-letnica, ki navdušuje tudi modne strokovnjake!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Vogue: Deklica, ki se bolje obleči kot velika večina odraslih.

Ko je revija Vogue pred nekaj meseci pisala o Coco Pink Princess, modni japonski deklici, je njen Instagram profil štel »le« 12.000 sledilcev.
»6-letnica, ki se bolje obleči kot velika večina odraslih!« je bil naslov v modni bibliji, ki je malo Coco potisnil na sam vrh modnih in resnih vplivnežev. Od takrat ima deklica več kot 150.000 sledilcev!

Šestletnica iz Tokia je z rekordno hitrostjo postala vplivna Instagram oseba, katere slog spremljajo resni modni poznavalci, v njeni omari pa je več Guccijevih majic, kot jih lahko preštejemo v prvih vrstah milanskega tedna mode. Zdi se, da ji je poziranje pred kamero prirojeno, kombinacije z nogavičkami in natikači ter oversized jaknami, pa so na njej videti zelo trendovsko.

Njena mama trdi, da je Coco zanimanje za oblačila pokazala že pri treh letih, moda pa ji je bila tako rekoč položena že v zibelko, saj so starši lastniki zelo priljubljene tokijske vintage trgovine Funktique.

Verjamemo, da je za modne kombinacije male Coco kljub vsemu odgovorna njena mama, kar pa konec koncev niti ni pomembno, saj je v oblačilih tako netipična, da nam je preprosto všeč.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam