fbpx

6 must – have kosov oblačil za ženske z nižjo postavo

Moda, Novice, slider

Ali nosite prava oblačila za svojo postavo?

 

Dekleta z nižjo postavo imate v omari najverjetneje več kot pet balerink, v vsaki sobi stolček, na skupinskih slikah pa vedno stojite v prvi vrsti. Ste prepričani, da nosite prava oblačila za svojo postavo? Spodaj vam predstavljamo šest osnovnih kosov, ki so odlično videti na nižji postavi.

Petke s platformo, v katerih dejansko lahko hodite

Glede na to, da ste nižje postave, priporočamo, da nosite čevlje z visoko peto, ki dajejo tako vam kot drugim občutek, da ste videti višji. A preden kupite nov par, se prepričajte, da imajo čevlji pašček pri gležnjih, širšo peto in podplat z oprijemom (platformo). Vse to bo vašo obutev naredilo bolj udobno in ne boste videti, kot bi nosili hodulje.

Hlače s širokimi hlačnicami, ki podaljšajo noge

Če si želite dodati nekaj centimetrov, kombinirajte palazzo hlače z visokimi petami. Kombinacija visokih pet in širokih hlač bo samodejno podaljšala noge in vas naredila večje. Široke hlačnice zelo lepo poudarijo tudi ozek pas.

Hlače na zvon

Denim hlače na zvon so odlična rešitev za manjša dekleta, zato priporočamo, da poiščete prav takšne, saj vam bodo dodale nekaj centimetrov. Veliko znamk ima za nižje postave prav posebno linijo krajših oblačil, zato hitro poiščite svoje najljubše sandale ali škornje in kavbojke, ki bodo odlično pristajale tudi na vašo najljubšo obutev.

Plašč, ki ne sme biti predolg (ali prekratek)

Največja težava, s katero se spopadajo ženske nižje rasti pri izbiri plašča, je pravilna dolžina. Plašč ne sme biti predolg ali prekratek. Poiščite takšnega, ki se bo končal takoj pod boki, s čimer boste dosegli ravno pravšnje proporce svojega telesa.

Zgornji deli z V izrezom

V izrez naredi čudeže na manjšem trupu, saj pozornost prenese na ovratni del telesa in stran od linije pasu. Poiščite zgornje dele iz lahkih materialov, ki jih lahko nosite v vseh letnih časih in za različne priložnosti, najbolje pa da izberete takšne, ki se jih ne boste prehitro naveličale. Nosile jih boste lahko tako na ženskih večerih kot na bolj formalnih sestankih.

Srednje dolga obleka

Zagotovo vam prijateljice zavidajo, da lahko nosite kratke obleke in ne pokažete vsega. To sezono so zelo moderne obleke srednje dolžine, s katero boste videti tudi bolj odrasle kot pa v kratki oblekici. Izogibajte se le takšnih, ki so že predolge in se dotikajo vaših gležnjev, saj bo namesto lahkotno, videti staromodno in čudno.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam