fbpx

6 načinov, kako to jesen kombinirati črtasto majico

Moda, Prva stran, Ženska moda

Z vami delimo 6 načinov, kako črtasto majico nositi in kombinirati jeseni!

Črtasta majica je večna klasika v omari, ki nikoli ne izzveni. Mnogokrat nas reši iz zadrege, ko ne vemo kaj obleči, primerna pa je za vse letne čase. Modne urednice in blogerke jo obožujejo ravno zaradi brezčasnosti – moderna je bila leta 1972 in bo tudi leta 2045!

Z vami delimo 6 načinov, kako črtasto majico nositi in kombinirati jeseni!

1. S TRENČ PLAŠČEM

Najboljši modni par v zgodovini mode, dva klasična kosa, ki izvirata iz francoske modne prestolnice! Trenč plašč v bež barvi se s črtasto majico popolno sklada. Tej kombinaciji lahko dodate kavbojke ali krilo, visoke ali nizke pete. Francoski šik!

2. DŽINS KRILO Z GUMBKI

Retro kombinacija, ki je ponovno zaživela prejšnje leto, džins krilo z gumbki v A – liniji in črtasta majica. S pridihom sedemdesetih let prejšnjega stoletja spominja na frazo »to cool for school«. Manekenki Bella Hadid in Kaia Gerber dodata za piko na i še okrogle zlate uhane in Vans čevlje. Modna diva na vidiku!

3. SUKNJIČ IN ŠKORNJI NAD KOLENOM

Veste, kaj je pri tej kombinaciji najboljše? Primerna je tako za vsakodnevna opravila kot za večerni dogodek ali zmenek. Letos posezite po modnem suknjiču s karirastim vzorcem in črnimi škornji nad kolenom. Ulica bo s to kombinacijo vaša modna pista!

4. ŽAMETNI DODATKI

Najbolj modna enačba te jeseni zagotovo vsebuje žametne dodatke. Nas je najbolj navdušil rdeči žamet, ki se je preselil na gležnarje, torbice in suknjiče. Kakorkoli, črtasta majica in žamet sta zelo pariška, modna enačba!

5. RUTKE IN ŠALI

Jeseni se na uredništvu najbolj veselimo ravno zaradi modnih dodatkov, predvsem šalov in rut! Poživijo še tako dolgočasen videz, hkrati pa vas ogrejejo. Priznamo, v njih se počutimo kot zvezdnice, kar čisto malo prija našemu egu.

6. ŠEFICE V PISARNI

Imate v prihodnjih dneh pomemben sestanek ali ste zaposleni v uradnem okolju? Črne pisarniške hlače ali visoko krilo kombinirajte s črtasto majico, dodajte visoke petke in nevpadljiv nakit. Lase spnite v čop ali figo, nato pa jih lahko spustite za večerjo s prijateljicami.

Potegnite črtasto majico iz omare in naj se jesensko kombiniranje začne!

Vir: Pinterest, Google, Theeverygirl


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam