fbpx

6 načinov, kako do stila, za katerim se bodo obračali!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Z vami delimo nekaj nasvetov, kako biti vedno urejeni do potankosti!

Vsak izmed nas se je na ulici že kdaj obrnil za osebo, ki je bila urejena od glave do pet. Pritegnil nas je morda dobro krojen suknjič, unikaten dodatek ali energija osebe. O izvrstnem stilu pa ne govorimo le, ko gre za drage kose modnih znamk, temveč takrat, ko je »outfit« usklajen in izraža našo osebnost. O stilu lahko govorimo na tisoč in en način, saj ga vsak izmed nas sprejema po svoje. Z vami delimo nekaj nasvetov, kako vedno izgledati urejeno do potankosti!

1. PLAŠČ


Amal Clooney se dobro zaveda, da je dober plašč ključen kos te jeseni. Vanj se splača vložiti nekoliko več denarja in iskanja po trgovinah. Čeprav je klasičen kos, ni potrebno, da je dolgočasen. Amalin roza teliran plašček je odličen primer!

2. SONČNA OČALA


Sončna očala so poleg torbice najpomembnejši modni dodatek. Z njimi pač ne moremo zgrešiti, saj dopolnijo celoten videz. Številni zvezdniki po njih posegajo ves čas, zato predlagamo, da jih vedno hranite v torbici. Gigi Hadid že ve!

3. ZAVEDAJTE SE SVOJIH PREDNOSTI (IN POMANJKLJVOSTI)


Se sprašujete, zakaj nekaterim oblačila tako dobro pristojijo? Zlato pravilo stila je, da poznate svoje mere in obliko postave. Še tako lepo oblačilo ne bo izgledalo dobro na napačni postavi, zato preučite svoje prednosti in pomanjkljivosti. Znana modna diva Olivia Palermo se poslužuje trika, da vsako oblačilo, ki ga kupi, najprej odnese h šivilji, ki kos prikroji po njeni meri.

4. UREJENO IN ČISTO


Vsa skrivnost se skriva v urejenosti. Oblačila morajo biti vedno čista in zlikana. Vsak material zahteva svojo nego in pozornost. Najbolj osnoven kos oblačila bo na vas izgledal dobro, če bo čist, in tega se zavedajo tudi modne dame, kot je Miroslava Duma.

5. SKRIVNOST JE V DETAJLIH


Modni dodatki dodajo celotni opravi piko na i in »dokončajo« stil! Olivia Palermo je z bomber jakno ter nakitom in čevlji dopolnila svoj stajling, s spremembo dodatkov pa bi lahko rumenega pajaca oblekla tudi za večerno priložnost.

6. VSE SE VRTI OKOLI ENEGA KOSA


Rosie Huntington Whiteley si izbere ključen kos modne oprave, ki ga nato dopolni z osnovnimi kosi v eni barvi. Naj bo vaša pozornost usmerjena samo na eden unikaten kos, ki ga »umirite« z osnovnimi kosi. To pričara pravo eleganco.

7. OSNOVNI KOSI


Vaša baza naj bodo kvalitetni osnovni kosi, ki jih nato dopolnjujete z drugimi, nenavadnimi kosti. Dober par črnih hlač lahko nato kombinirate z navadno belo majico, visokimi petami ali suknjičem. Miranda Kerr prav tako prisega na idejo osnovne, kapsulaste garderobe.

Upamo, da smo vam z zlatimi pravili pomagali do bolj izčiščenega stila!

Vir fotografij in prispevka: Harper’s Baazar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam