fbpx

6 pričesk, ki ne bodo nikoli iz mode

Lepota

Tudi pri urejanju las, obstajajo klasike, ki ne bodo nikoli iz mode.

Tako kot moda, se tudi trendi pri barvanju in oblikovanju las spreminjajo s sezono. Pa vendar, ostajajo klasične pričeske, ki nikoli ne bodo iz mode, kar dokazujejo tudi nekatere zvezdnice, ki so že leta zveste svoji pričeski.

Poiskali smo nekaj zvezdnic, ki jih lasni modni trendi ne premamijo in vztrajajo pri enaki ali vsaj zelo podobni pričeski.

V nadaljevanju si lahko ogledate pričeske, za katere lahko brez dvoma trdimo, da so brezčasne.

#Stopničasto pristriženi lasje

Pred leti, v časih, ko se je predvajala priljubljena nanizanka Prijatelji, je veliko žensk želelo t. im. »Rachel look«. Jennifer Aniston je tej pričeski zvesta še danes, morda le z manjšimi spremembami v barvi in dolžini.

#Pixie

Izjemno priljubljena pričeska iz 60-ih let, je zahvaljujoč igralki Michelle Williams, spet postala hit, ko je igralka drastično skrajšala svoje lase. Čeprav barvo menja, pa že kar nekaj let vztraja pri tej pričeski.

#Dolgi ravni lasje

Igralko Gwyneth Paltrow že od začetka kariere poznamo po brezhibni pričeski, skrivnost pa je zelo preprosta, dolgi in ravni lasje. Učinek svilenih las dosežemo z likalnikom za lase in ustreznimi izdelki za zaščito in nego las, ki jih ščitijo pred poškodbami.

# Paž

Če niste prepričani, da bi si čisto skrajšali lase, je paž idealna rešitev.

#Rahli kodri

Rahli kodri, ki mehko padajo ob obrazu, so primerni za srednje dolge in dolge lase ter za vsako priložnost. Kate Middleton večinoma vidimo s tako pričesko, le z manjšimi spremembami.

#Neopazen frufru

Ena izmed velikih sprememb je zagotovo frufru. Če niste prepričani, da si ga zares želite, si raje skrajšajte sprednje lase in jih postavite na stran. Na ta način bo vaš obraz precej bolj odprt, volumen las pa večji.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam