fbpx

6 stilskih trikov, ki se jih lahko naučite od street style ikon

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Ulični slog je poln divjih in svobodnih zamisli, ki burkajo našo domišljijo in začinijo tudi naš osebni modni slog!

Ne glede na to, kako všeč nam je stil slavnih deklet, se vedno znova obrnemo k blogerkam in ulični modi, ko iščemo resničen navdih. To je moda, kakršno lahko vidimo samo na ulicah velemest, kot so New York, Pariz in Milano ter smo vedno znova presenečeni ne samo nad drznostjo kombinacij, ampak tudi nad samimi zamislimi, zaradi katerih se ta dekleta ločijo od množice.

Za razliko od znanih dam imajo modne navdušenke vso svobodo, da domišljijo spustijo na svobodo in med hojo po mestu sestavijo videze, ki so na rdečih preprogah vedno pod drobnogledom modnih kritikov in medijev.

Ne glede na to, ali nosijo ta it dekleta svileno pižamo ali kaftan ali oversize srajco, je ulični slog poln idej, ki so se nam zataknile v oči. Nekaj od teh zamisli vam predstavljamo v nadaljevanju.

# Špicasti mokasini

Ti naredijo vso razliko, verjemite. Če bi fashioniste namesto njih nosile japonke ali salonarje, videz sploh ne bi bil enak!

# Pas

Ta modni dodatek zaživi šele v določeni barvi ter dimenzijah.

# Kaftan

Dodajte dozo glamurja najljubšemu paru kavbojk. Visoke pete in svileni kaftan sta parček iz sanj za to klasično kombinacijo.

# Statement kosi

Z njihovim številom ne pretiravajte, dva sta več kot dovolj. To je lahko krilo neobičajnega kroja, obutev, ki pusti vtis ali torbica. Vsekakor vaš videz ne bo ostal neopažen.

# Svilen kopalni plašč

Modni oblikovalci so v minulih sezonah svojo pozornost usmerili na svilene pižame in kopalne plašče, ki se ne nosijo samo v kopalnici ali spalnici.

# Detajl v živi, močni barvi

Monokromen videz v belem ali črnem bo dobil popolnoma nov videz z enim trendovskim modnim dodatkom v živi barvi.

 

Foto: He Spoke Style, Style Report Magazine, Novella Magazine, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam