fbpx

68-letna babica se zaljubila v 30-letnika, nato pa ji je storil TO!

Odnosi

Spoznala sta se na družbenih omrežjih pred petimi leti, Beth pa se je zaljubila v njegove ljubezenska sporočila in nežne besede.

68-letna Beth Haining iz Velike Britanije se je noro zaljubila v 30 let mlajšega Rodneyja iz Gane, nato pa doživela razočaranje, saj jo je okradel za skoraj 23.000 evrov.

Beth je delala kot referentka in socialna delavka ter varčevala celo življenje, nato pa spoznala moškega iz Gane ter se z njim poročila.

»Morala bi vedeti. Vedno sem se smejala ženskam, ki so padale na čedne moške iz daljnih držav. Mislila sem, kako so naivne, zdaj pa sem ena izmed njih,«

je dejala Beth.

Rodneyja je spoznala pred petimi leti. Kot glasbenik je delal v Akri, kjer je Beth vodila dobrodelno organizacijo, ki je pomagala sirotišnicam. Spoznala sta se preko skupnega prijatelja, povezala pa ju je ljubezen do glasbe. Rodney je Beth dejal, da je star 40 let in šele kasneje je izvedela, da jih ima še deset manj.

Očaral jo je z nežnimi besedami in ljubezenskimi sporočili, ki pa jih je kmalu zamenjal za prošnje po denarju. Beth mu je za nakup glasbene opreme posodila okoli 23.000 evrov, za katere ji je Rodney obljubil, da jih bo vrnil.

Kmalu zatem sta se dogovorila, da se vidita v živo in Beth je odpotovala v Gani.

Rodney jo je na letališču pozdravil z velikim navdušenjem, Beth pa je priznala:

»Zavedala sem se, da ne bova samo prijatelja in tisto noč sva spala skupaj.«

Rodney je Beth večkrat prosil, naj se z njim poroči. Nekajkrat ga je Beth zavrnila, nato pa si je premislila.

Na poroki je Beth ugotovila, da je ženin star samo 30 let, vendar je bilo takrat že prepozno.

Odletela je domov in plačala odvetniku 3.500 evrov za ureditev vizuma za soproga, ki mu je bilo odobreno do februarja 2017. Rodney se je tako preselil k njej.

Stvari so se kmalu poslabšale, saj je Rodney pogosto spal na kavču, namesto v postelji. Začela sta se prepirati o vsem, predvsem o njenih dohodkih in Beth je kmalu ugotovila, da je vse skupaj samo laž.

Njuna zveza se je končala, Beth mu je plačala še 12.000 evrov, da ga je poslala domov in zahtevala ločitev.

Beth pravi, da si zdaj samo želi nadaljevati življenje brez goljufivega moža, prav tako pa je odleglo tudi njeni družini.

Foto: Facebook, twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam