fbpx

7 čudnih stvari, ki privlačijo moške (in ženskam niso všeč)

Odnosi

Na podlagi več študij je bilo ugotovljeno, da privlačnost ne gre vedno z roko v roki z brezhibnostjo. Morda v to ne verjamemo, toda ravno te »pomanjkljivosti« nas naredijo še bolj privlačne.

Študije so potrdile, da naslednjih sedem nenavadni stvari noro privlači moške.

Znoj

Po telovadbi si večina od nas želi pod tuš. In resnici na ljubo, malo je žensk, ki jim je všeč njihov odsev v ogledalu po vadbi, ko so preznojene in vijoličaste v obraz. No, moškim se zdi znoj, pravzaprav preznojena ženska privlačna, vzrok pa se skriva v feromonih…

Nalezljivi smeh

Psihologi pravijo, da če srečaš nekoga, ki mu uspe te nasmejati, obstaja velika verjetnost, da bi romantični odnos s to osebo uspel. Širok in iskren ženski nasmeh moške privlači, saj je to zanje pozitiven signal za morebiten začetek pogovora. In ženske s smislom za humor in širokim nasmehom imajo več možnosti za uspeh pri moških, kot tiste namrščene in z dvignjenim nosom.

Očala

Ne vemo, ali je res, kdaj obstaja seksi učiteljica matematike z očali (ali pa vse izhaja iz filmov za odrasle?), toda moškim se zdijo očala neizmerno zapeljiva in privlačna.

»Tan«line

»Tan lines« oziroma blede sledi od kopalk se zdijo moškim zelo privlačne. Za njih je to znak, da je koža tam nežna in jih »kar nagovarja«, da se je dotaknejo. Vemo kje, kajne? Kar ženske menimo, da je pomanjkljivost, je moškim privlačno.

Razmršeni lasje

Nekoliko razmršeni lasje, neurejena figa, naravni/neurejeni kodri dajo moškim prosto pot, da nas objamejo in se ne bojijo, da nam bodo uničili pričesko. Poleg tega pa je ženska tako videti bolj naravno kot s strogo speto pričesko.

Manj ličil

Ne gre za nobeno novo odkritje, dejstvo je, da moški ne marajo pretirano naličenih žensk. Prednost imajo tiste, ki niso odete v bojne barve. Pravilo »manj je več«, zmaga.

Trebušček

Telesni proporci so še kako pomembni. Študije so pokazale, da so moški, občutili veliko več impulzov v delu možganov, ki je odgovoren za užitke, ob pogledu na žensko, ki je imela vitek trebuh oziroma pas.

Foto: Giphy, Instagram/balibody


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam