fbpx

7 definicij najboljšega seksa

Odnosi

Ne glede o kakšni vrsti seksa je govora, dejstvo je, da bo zaradi tega vaša zveza bolj uspešna in srečna. Ob tem se ne pozabite pogovoriti s partnerjem. Vzdržujte komunikacijo, odkrivajte vajine želje in fantazije, predvsem pa se ne bojte domišljije spremeniti v resničnost.

Spravni seks. Vsi vemo, kaj to pomeni. Čeprav mogoče ni najboljša rešitev za težave, se mu ne upirajte. Po vročih prepirih bo seks odličen, čustven in strasten.

Adrenalin, ki ga imata oba v sebi, bo v vaših možganih povzročil veliko spolnega vzburjanja, zaradi katerega se boste povezali na najvišjem nivoju. Po takem seksu ne boste več spomnili, zakaj ste se skregali in boste fizično ter čustveno zelo povezani.

Ta vrsta seksa je veliko boljša od običajnega, vendar se ne prepirajte samo zaradi spravnega seksa, ki sledi – usmerjena strast ni resnična in ne more trajati.

Seks presenečenja.

Poskušajte ne načrtovati seksa. To pomeni, da preprosto ne razmišljajte o tem, ampak pustite, da je tako, kot bi moralo biti. Najbolje je, da se stvari zgodijo same. Po drugi strani je seks presenečenja lahko tudi nekaj, kar si lahko privoščite, kadar ga najmanj pričakujete. Bodite zapeljivi in drzni. Vaše telo bo v tistem trenutku zadostno darilo in v veliko veselje vam bo, da boste partnerja osrečili in zadovoljili … prav tako kot tudi sebe.

Jutranji seks.

Jutranji seks, ki ga nekateri ne marajo, ima svoje posebne čare. Nič ni bolj posebnega, kot da se zjutraj zbudite poleg osebe, ki jo imate radi. Če akcijo popestrite z malce razvajanja, dotiki in seksom, bo to jutro prineslo velik nasmeh na obrazu in zagotovo bo tam ostal cel dan.

Seks v uniformi ali oblačilih.

Zagotovo veste, za kaj gre. Preizkusite nekaj novih vlog in oživite svoje skrite želje. Čeprav se vam morda zdi čudno, je tovrstni seks lahko zelo strasten in vabljiv. Ne bodite sramežljivi glede oblačenja v medicinsko sestro, služkinjo ali kaj podobnega. Vse je dovoljeno in verjemite, da bosta strast in iskrice na obeh straneh. Dovolite si sprostiti domišljijo in verjemite, da noben moški ne bo ostal ravnodušen.

Strasten in nori seks.

Ste v družbi in ste tako pohotni, da komaj čakate, da se slečete in gorite od želje, da se ga samo dotaknete? Kar sledi doma, je strasten, intimen in nori seks. Takrat lahko stvari vzamete v svoje roke in se sprostite do konca. Takšen seks vas lahko poveže na isti ravni kot ljubljenje.

Varen seks.

Varen seks = zaščita. Čeprav vas strast lahko vodi v drugo smer, vedno imejte v mislih, da se zaščitite na pravi način – pred spolno prenosljivimi boleznimi in (nezaželeno) nosečnostjo. Seks in dobra zaščita sta lahko odlična, poleg tega pa boste zmanjšali tesnobo in skrb, če bo šlo kaj narobe.

Romantični seks.

Ko ste zaljubljeni, romantični trenutki veliko pomenijo. To ne vključuje le romantičnega seksa, ampak tudi poljube, ljubkovanje in dotike, ki so takrat zares posebni.

Vendar romantični seks pomeni resnično ljubezen. Tisti trenutek dopolnite z nekaj sladkimi stvarmi – prižgite dišeče sveče, odprite steklenico penine, skuhajte večerjo v dvoje … Izkušnja bo popolna in občutek fantastičen.

Vse, kar je potrebno, je, da se popolnoma prepustite partnerju in čarom ljubezni.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam