fbpx

7 korakov do elegantne hoje v visokih petkah

Moda, Novice, Prva stran

Da hoja v visokih petkah ne bo misija nemogoče.

Vsi vemo, da žensko, ki se med hojo v visokih petkah počuti samozavestno, opazijo vsi. Hoja v visokih petkah pa je lahko zelo zahtevna, zlasti za ženske, ki so navajene na nizke čevlje. Na srečo obstajajo triki, ki vam bodo olajšali čas, ki ga preživite v visokih petkah, kot tudi samo hojo v njih.

Najprej stopite na peto, nato šele na prste

Med hojo v visokih petah pazite, da najprej stopite na peto in šele na to na prste. Nikakor ne poskušajte hoditi na sredino čevljev, saj boste tako videti zelo nerodne.

Hodite z malimi koraki

Hoja v visokih petkah vas bo prisilila, da delate manjše razkorake, zato boste morali povečati število korakov za enako razdaljo, kot če bi hodili v nizkih čevljih.

Ne hitite

Poskusi hitre hoje v visokih petah so vedno videti nenavadno. Med krajšimi koraki in lovljenjem ravnotežja je najbolje, da ne hitite. Navsezadnje je počasnejša hoja bolj samozavestna.

 

Predstavljajte si, da hodite po ravni črti

Kadar si želite narisati ravno črto, boste boljše rezultate dosegli tako, da pogled usmerite v končno točko, kot pa da gledate premikajoči svinčnik. Podobno je pri hoji v visokih petah, saj bo hoja bolj elegantna, če boste pogled usmerili proti cilju in si ustvarili ravno linijo, kot pa da pogled usmerjate v čevlje.

Med hojo postavljajte stopalo pred stopalo

Kadar hodite v visokih petah, vedno postavljajte stopalo pred stopalo, tako da se notranji strani stegen na rahlo dotikata. To dela vašo hojo zelo elegantno.

Pravilna drža

Sprostite vrat in dvignite glavo v smeri hoje. Videti boste bolj samozavestne, svoje telo pa boste lažje uravnotežili ter vzdrževali pravilno hojo.

Bodite prepričani, da vam čevelj ustreza

Če vam kopito obuval ne stoji dobro, potem ste lahko prepričani, da boste v njih težko hodili in če govorimo o visokih petah, je to misija nemogoče- Če so vam čevlji preveliki, uporabite blazinice, če pa vas tiščijo, jih odnesite k čevljarju, da jih razširi.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam