fbpx

7 kosov oblačil, ki bodo to zimo osnova vaše poslovne garderobe

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Modni stilisti svetujejo, kako z upoštevanjem teh preprostih pravil sestavite odličen poslovni videz tudi v najhladnejših dneh!

Prihod zime napoveduje spremembe v naši garderobi, tudi tisti, ki jo nosimo za v službo. Celo v najhladnejših dneh želi uspešna poslovna ženska dajati brezhiben videz in poudariti svojo ženstveno silhueto, ne pa hoditi naokoli kot Eskim ali človek-jeti, zavita v debele in brezoblične plasti.

Koncept oziroma pravila t.i. ‘capsule’ garderobe so pravzaprav zelo enostavna. Izberite tople materiale, ki pa jih vseeno odlikuje klasičen kroj in prepoznavna doza elegance. S samo 7 kosi oblačil v nevtralni barvni paleti lahko sestavite šik in klasično poslovno podobo, ki ne bo nikoli šla iz mode.

 

Na ta način boste same ustvarile svojo ‘kapsulno’ kolekcijo, ki bo vedno zanesljiv izbor, tudi, ko bo prišlo jutro, ko se vam bo mudilo. Modni stilisti prisegajo na osnovne barve, ki se jih da lepo kombinirati med sabo, nekaj pletenin in kakovostne čevlje ter veliko, praktično torbo, ki pa naj ne bo črna, da boste vsaj malo poživile svojo podobo. Teh 7 kosov, ki jih morate pozimi nujno imeti, so:

# Dolg plašč

Zara

Joseph

# Puli

Asos

Victoria (cenejša linija Victoria Beckham)

# Svilena srajca

Mango

# Elegantne hlače

H&M

# Pulover obleka

Massimo Dutti

#Črni gležnjarji

H&M

# Rdeča torba

Zara

Tak videz je vsestranski in kljub svoji brezčasnosti ne deluje niti najmanj monotono. Za razgibanost lahko poskrbite tako, da boste izbrale zanimive tkanine, ki so med seboj kontrastne (denimo gladkost svilene bluze ali kašmirskega pulija v kombinaciji z grobim volnenim plaščem, žametnim krilom ali tvidastimi hlačami), ter z igro vzorcev na posameznem kosu oblačila (enobarvno + črte + cvetlični ali po ozbiri grafični vzorci).

Dodajte le še izbran nakit in boste z naštetimi kosi oblačil vedno videti kot iz škatlice tako na ulici, kot v službi.

 

Foto: Pinterest, Zara, H&M, Asos, Massimo Dutti, Fashion Gum, Coveteur


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam