7 lastnosti močnih žensk, ki so moškim neustavljivo privlačne

05. februar 2022

7 lastnosti močnih žensk, ki so moškim neustavljivo privlačne

05. februar 2022

Nekatere ženske so naravno rojene boginje. Niso nujno najlepše, a njihova lepota izžareva od znotraj in je zgrajena na samozavesti in samospoštovanju. To je tisto, zaradi česa so moškim neustavljivo privlačne.

Moške privlačijo ženske z visoko samopodobo, kot čebele privlači med. Dobra novica pa je, da je biti ženska, ki je prepričana sama vase, ženskam to naravno. Ženske smo rojene boginje! Le da večina od nas tega še ni ugotovila.

Kaj vidijo moški v ženskah, zaradi česar so jim tko privlačne, da se jim preprosto ne morejo upreti? Predstavljamo vam 7 značilnosti žensk, ki se zdijo moškim neustavljivo privlačne:

1. Ne sledi agendam

Nima glave v oblakih in vedno razmišlja o prihodnosti, ko gre za njene odnose. Ko jo privlači moški, si predstavlja prihodnost z njim in razmišlja, če se bo poročila z njim …

2. Uživa v življenju in živi v sedanjosti

Ona živi in uživa v vsakem trenutku, ki ji ga da življenje, in vse, kar ji daje njen moški, jemlje po nominalni vrednosti. Ne pretirava v analiziranju in strategiji ter ne sili moškega, da se ji takoj posveti. Samo opazuje, s kakšnim moškim ima trenutno opravka – in to je to.

Mnoge ženske so naravne načrtovalke – postanejo obsedene in nadzorujejo tudi najmanjše podrobnosti. Ko se lahko sprostite in uživate v vsem, kar vam življenje ponuja, z rezervo in hvaležnostjo, vas to naredi redke – ker je to zelo redka kvaliteta ljudi. Vaša avra ga bo tako navdušila, da si ne bo mogel pomagati, da ne bi mislil na vas, tudi, ko vas ni zraven.

3. Skrivnostna je

Polna je bogatih in pisanih plasti, vsako plast eno za drugo pa odkriva za svojega partnerja, da ta kar trepeta od veselja ob vsakem novem odkritju.

Skrivnostnost je tisto, kar ohranja odnose sveže. Moški so naravni plenilci in lovci in gravitirajo k ženskam, ki jih poslušaj in jim dovolijo, da se jim odprejo brez obsojanja. Znajo obdržati razburljivo razmerje, brez da bi razkrile vse karte naenkrat.

Foto: Pexels

4. Ni odvisna od ljubezni

Ni zaljubljena v idejo ljubezni, ni prepričana, da mora biti zaljubljena, da bi se počutila popolno. Ve in je prepričana, da je popolna in dragocena, tudi brez romantične ljubezni. Pravzaprav ne potrebuje ljubezni in je ne išče. Uživa v svojem življenju brez ljubezni.

Ne oklepa se vsakega moškega, ki ga sreča, saj verjame, da ima izbiro in da bo izbrala pravega moškega, ki si ga želi, glede na standarde, ki si jih je postavila. Z ničemer drugim ni zadovoljna.

5. Nima pepelkinega kompleksa

Ve, da ne potrebuje očarljivega princa, ki bi jo rešil in spremenil njeno življenje. Ljubezen sprejme, ko je tista prava, ki pride ob pravem času.

6. Je močna in samozavestna

Ima popoln nadzor in zavedanje svojih čustev, hkrati pa je ranljiva in neodvisna. Svojega moškega se ne oklepa in ne vleče k sebi, če se ji zdi, da je oddaljen ali umaknjen. To pa mu omogoča, da uživa v času stran od nje, hkrati pa sta med seboj iskrena, da se pogrešata. Spoštuje to, kar čuti njeno srce in se čustveno ne znaša nad partnerjem.

7. Je nasprotno od lepljive

Ko je razmerja konec, lahko odide brez drame, tudi če ni tista, ki je prekinila. Prav tako pa zvezo prekine ona, če se ne počuti cenjene in ljubljene in ve, da si zasluži več. To je res preprosto: pravi moški bo ostal z žensko, ob kateri se počuti dobro in varno.

Ženska z visokimi vrednotami je neustavljiva, ko se obnaša, tako kot želi, da bi se njen moški obnašal do nje!

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic