fbpx

7 lastnosti sanjske ženske, ki si jo želijo vsi moški

Odnosi

Če bi anketirali 3 milijarde moških, bi najbrž prišli do enakih rezultatov o tem, kakšna je popolna ženska, ne glede na njen videz ali kulturološke razlike v pojmovanju standardov lepote!

Ženska, ki privlači poglede ali ženska iz sanj za moške nikakor nista eno in isto. Ženska, ki privlači poglede, je zanesljivo atraktivna oseba, ki bi jo moški radi zapeljali in pride v poštev za zmenkarije, morda se vanjo moški celo malce zaljubi, in seveda, še kako pride v poštev za seks.

Toda sanjska ženska je tista, s katero hoče moški preživeti svoje življenje! Katere značilnosti ima sanjska ženska? Nikakor ne gre le za njene fizične lastnosti, denimo veliko in napeto zadnjico, pokončne prsi, lep nasmeh, čeden obraz… Vsega tega si moški želijo, a je dovolj dobro samo za v posteljo.

Kakšna pa je v resnici ženska, s katero hoče moški ostati v postelji vsak dan, večer za večerom? Tu je njenih 7 lastnosti!

1. Odprto govori o tem, kaj je njeno gibalo

Kaj je tisto, kar jo žene v življenju? Moški slabo berejo misli, tako kot me ženske. Ženske iz sanj svojim partnerjem takoj povedo, pri čem so in mu s tem prihranijo, da si razbija glavo, se jezi ali je frustriran.

2. Ima svojo pamet

Če se hoče moški pohvaliti z žensko, je dovolj, da je punca ‘huda, seksi mačka’. A ko gre za skupno življenje, imajo moški radi neodvisne, vase prepričane in samozavestne ter ambiciozne ženske. V zvezi se partnerja navdihujeta, imata lastne ideje, cilje, hobije in prijatelje. Pa tudi vsak svoje mnenje!

3. Ni vedno predvidljiva

Tudi sanjska ženska je včasih slabe volje ali pa se nad nečem nenadno navduši. Takšna je tudi do svojega moškega: človeška, romantična in očarljiva. Nihče noče živeti z dolgočasnim avtomatom ali strojem, naj bo še tako lep na pogled. Drži!

To žensko zanima partnerjevo mišljenje, pogled na svet, želje in interesi. Hoče vedeti, kaj ga navdušuje. Moški to njeno zanimanje tudi zares občuti. To je zanj kot glavni dobitek na loteriji, poboža mu ego in dvigne samozavest. Gre za preprosto psihologijo; iskreno ljubiti in spoštovati človeka, kar je za vsakogar od nas neprecenljivo, če to dobimo od partnerja.

Young couple in love look each other at home in the morning

5. Uživa v življenju

Kaj vpliva na izbiro partnerja? Njegov videz ali občutek gotovosti, da se lahko skupaj z njim postaramo? To je izrazito pomembno tako za moške, kot ženske! Nikomur ni všeč, če je partner/ica ves čas stoična, stalno disciplinirana in v ničemer ne uživa zares. Ljudje, ki ljubijo življenje, s svojim ‘virusom’ nalezljive dobre energije dobesedno ‘okužijo’ ljudi okoli sebe. Pozitivno! Tako osrečujejo sebe in partnerja ter soljudi.

6. Seks ji je v zabavo ter zadovoljstvo

V kombinaciji s točko 1, ki smo jo navedli, je za moškega taka ženska jackpot! Posteljne veščine ne zahtevajo posebnega znanja, lepote, sposobnosti, kvalifikacij… Moškim je najbolj pomembno, da ženska uživa v seksu in tudi pride do svojega užitka. Tudi moški si želi izida win-win, torej zmago za oba!

7. Zaupa mu

Da, zdravo ljubosumje je del zveze, morda celo znak ljubezni… Toda tudi tisti, ki je zdravo ljubosumen, zna zaupati partnerju. Tudi moški si od žensk želijo, da jim zaupajo. To jim daje občutek gotovosti, stabilnosti, obenem je znak, da v zvezi ni napetosti. Zaupanje je povezano s samozavestjo; samozavestna ženska izžareva zaupanje tako vase, kot v svojega moškega!

D. S.

Foto: Psychology Today, Thought Catalog, Power of Positivity, Woman’s Day,  Men’s Journal, The Conversation


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam