fbpx

7 make-up trikov za videz popolne Francozinje (ker so te tako šik!)

Lepota, Ličenje, Nega telesa, Obraz, Prva stran

Želite dajati videz nonšalance, ne le, ko gre za ličenje, ampak na sploh v življenju? Potem preberite teh sedem nasvetov.

Dve od največjih svetovnih kozmetičnih znamk, ki sta navdih poiskali v francoskem šiku (Cle de Peau in La Ligne), sta v resnici japonski in ameriški, pa čeprav sta si nadeli francosko ime. To samo dokazuje, da veliko žensk po svetu sanja o tem, kako doseči videz Parižanke ali dajati vtis, kot da imajo stalno prebivališče v Provansi.

Valeri Macaulay, soustanoviteljica znamke ličil La Ligne, je torej pravi naslov, da pove, kateri so triki, s katerimi se prelevimo v sodobno Francozinjo, ki je videti tako šik.

1. Ne bodi popolna

Želiš doseči videz Parižanke? Potem je ravno pravšnja mera neurejenosti tista prava merica. Nihče ni popoln, nekateri imajo pege, drugi krive zobe, redko kdo pa ravne lase – sprejmi svojo nepopolnost.

2. Naraven videz čez dan

Tvoj cilj naj bo svež videz. Mozolj ali podočnjake pa pač prekrij s korektorjem.

3. Rdeča šminka za večer

Zvečer si lahko privoščiš bolj sofisticarn videz, v kar spada ne samo primerna garderoba, ampak tudi rdeča šminka na ustnicah.

4. Pravi modni dodatki

Francozinje stavijo na preprosto in osebno, ko gre za nakit ali modne dodatke. Če imaš partnerja, je to lahko spominek od njega ali pa recimo zapestnica prijateljstva, ki ti jo je podarila tvoja najljubša punca.

5. Preprosta bela srajca

Tako zelo upoabna in večna klasika. Odpni dva gumba ali tri na vrhu za nonšalanten videz.

6. Frizura drugega dne

Francozinje imajo redko strogo fen pričesko. Lasje naj bodo videti naravno razmršeni, kot da ste pravkar vstale iz postelje.

7. Kozarec vina

Privoščite si ga. Kozarec vina, sploh v dobri družbi, reši vse zadrege in ob njem pozabite na vse tegobe, v službi ali drugje. Ostanite zmerni – en kozarec dobrega vina bo dovolj.

 

Foto: Ala Rox, The Sassy Stylista, Pinterest, Hip Paris


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam