fbpx

7 modnih trikov za ožji pas

Moda, Novice, Prva stran

Če osvojite te trike, učinek ne bo izostal.

Ali poznate žensko, ki vsaj enkrat ni pomislila, kako odlično izgleda v določenem outfitu, ki poudarja ozek pas? Da bi imele ožji pas, se ni potrebno izstradati, ampak jih lahko dosežete z zelo enostavnimi stilskimi triki.

Za vas smo pripravili 7 nasvetov, kako lahko s pomočjo pravilno izbranih barv, vzorcev, krojev in materialov, pozornost s pasu usmerite na drug del telesa, ki je vaš adut. Če osvojite te trike, učinek ne bo izostal.

Temna oblačila

Pravilo je zelo enostavno: svetle barve vas vizuelno vedno naredijo širše, medtem ko nas temne barve naredijo vitkejše.

1_840_472

Poigrajte se s pravimi vzorci

Kot je za vizualno ozek pas pomembna pravilna izbira barve,  je tudi pomembno, da vemo, kateri vzorci so primerni za nas. Izogibajte se širokim horizontalnim črtam, saj vas te naredijo širše, medtem ko ozke in vertikalne črte lepo zožajo postavo. Svetujemo tudi, da se izogibate zelo majhnih vzorčkov ali zelo velikih pik. Seveda obstaja veliko primernih vzorcev, kateri pa vaši postavi najbolje odgovarja, morate ugotoviti same.

2_840_472

Krila in hlače z visokim pasom so must – have

Kosi z visokim pasom hlač so odlični za poudarjanje pasu.

3_840_472

 

Modni dodatki naj postanejo vaš zaveznik

Kar se tiče modnih dodatkov bo največja prednost odrekanja pozornosti od pasu, če nosite pas! Modni trendi so na srečo v tem trenutku taki, da se pas nosi povsod … čez puloverje, obleke in tudi plašče. Prav tako lahko tudi razni dodatki, kot so ogrlice ali rute, odvrnejo pozornost od pasu.

4_840_472

Z oversized zgornjimi kosi spremenite pravila

S tem, ko nosite oversized oblačila, sigurno ne boste pozornost usmerjali na vaš pas. Odločiti pa se morate, kaj na svojem telesu bi radi poudarili. Če so to noge, potem izberite overized pullover ali pončo, ki ga kombinirajte z ozkimi hlačami in visokimi petkami.

5_840_472

Nosite kavbojke z visokim pasom

Kavbojke z visokim pasom, ki vam pristojijo kot ulite, bodo nedvomno vaš najljubši kos garderobe. Jeans je material, ki že sam po sebi stisne pas, zato avtomatsko izgleda bolj raven in ožji.

6_840_472

V visokimi petkami vse ženske izgledajo vitkejše

Ne glede, ali jih ljubite, ali sovražite, visoke petke podaljšajo noge,  drža je bolj ravna in zaradi tega tudi postava izgleda ožja. Največji efekt boste dosegle, če boste obule “nude” salonarje, saj ta barva optično noge najbolj podaljša.

Foto: Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam