fbpx

7 modnih tveganj, ki jih ženska lahko sprejme!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Zanimivosti, Ženska moda

S pomočjo teh nasvetov ugotovite, kako svojemu videzu dati tisti kanček nenavadnosti, s katero izstopite iz množice.

Le kdo si želi biti neopažen in zlit z množico, popolnoma vsakdanji in neviden? Če ste med pravkar omenjenimi, zaprite članek, sicer pa berite naprej, kajti razkrili vam bomo skrivnost in z vami delili nasvete, kako zapustiti varne ter uhojene poti in se pri tem še odlično zabavati! Govorimo kajpada o modi, o tem, kako lahko s svojimi oblačili in outfitom naredite ne le vtis na druge, ampak predvsem sami nase.

Pomlad je tu in z njo več drznosti v zraku. Zato razmislite, kako bi svojemu videzu dali tisti kanček norosti, po kateri moda tako hlepi in od katere tudi živi, to pa je pravzaprav tudi njen namen – da ni vse dolgočasno, rutinsko, vedno enako. Izdelajte neobičajne kombinacije, opustite predvidljivo, ogledujte si izložbe, brskajte po spletu in končno začnite eksperimentirati s svojim osebnim slogom. Naj se zabava prične!

Naslednjih 7 predlogov naj vam bo navdih, mi smo ga našli med zvezdami uličnega sloga oziroma street-style ikonami. Brez težav jih lahko preizkusite in se pri tem tudi zabavate. Le kaj je najhujše, kar se vam lahko pripeti? To, da boste v množici vidni?

Rdeča od glave do pet

Ne samo da je rdeča drzna barva, uteleša tudi strast in samozavest. Nosijo jo ženske, ki se ne bojijo opaženosti. Še en razlog več, da preizkusite monokromni videz od glave do pet v tej barvni shemi.

Zavezan pas preko plašča

Topel plašč vam bo v hladnejših pomladnih večerih še vedno prišel prav. Nekateri plašči imajo pas že zraven, drugi so brez njega, pa kaj potem. Vi sami lahko pas vedno dodate in to ne nujno takega, kot si ga je zamislil tisti, ki je plašč izdelal. Dve prednosti takega videza: poudarile boste svoje obline in pas, obenem pa imate priložnost, da z izbiro tega modnega dodatka po svojem premisleku pokažete svoje spretnosti kombiniranja.

Drzno maxi krilo

Dolgo krilo je vedno odlična izbira, saj ga lahko nosite od jutra do večera, v njem boste videti prikupne tako ob elegantnih večernih priložnostih kot tudi v dnevni casual izdaji. Ne bojte se močnih barv in vpadljivih potiskov.

Karo potisk

Ste se do sedaj otepale karo vzorca, kakršnega nosijo drvarji na svojih srajcah? Nikar, ta vzorec je nadvse trendovski!

 

Usnje od nog do glave

Rokerice so temu slogu že sicer naklonjene, ve pa ste se do sedaj malce bale, da bi preveč spominjale na lik Catwoman – Ženske mačke? No zakaj pa ne. Ne sliši se tako grozno, pa tudi videti ni slabo…

Nogavice na visoke pete

Gre za videz, ki smo ga opazili že pred kar nekaj leti, a še vedno se ni množično prijel, saj zahteva kar pošteno dozo drznosti in odprtosti do modnih eksperimentov. Ne bojte se, da bodo mimoidoči zavijali z očmi, ko vas bodo videli, saj so to kombinacijo najbrž že prej opazili. Tudi, če boste doživele take poglede ali celo slišale komentarje, jih dojemite kot nekaj pozitivnega, saj so znak, da niste navadni.

Potisk s poljubi

Bodite nagajive in z obema rokama sprejmite ta stajliš potisk, ki je ljubek in razigran.

 

Foto: Big hair loud mouth, Eyes on walls, Pinterest, Dress me blog me, Style Discussions, Glamour, Factio Magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam