fbpx

7 najbolj romantičnih idej za Valentinovo darilo

Lifestyle, nasvet, Odnosi, Zanimivosti

Bliža se dan ljubezni, sicer uvožen praznik, ki se ga veselijo trgovci, a za zaljubljence je dan, ko si pokažejo posebno pozornost. Kakšno darilo podariti najdražjemu ali najdražji?

Februar je eden od najbolj romantičnih mesecev, saj je dan zaljubljencev, 14. februar, že pred vrati. To je dan, ko praznujemo ljubezen in prav je, da se nanj pripravimo, pa naj si zveni še tako klišejsko ali celo ‘po ameriško uvoženo’. Ljubezen bi morali slaviti pravzaprav vsak dan!

Toda včasih nam kar zmanjka pravih zamisli za obdarovanje. Zato pri pripravah na valentinovo vedno pride prav nova ideja ali navdih, kaj podariti najdražjemu ali najdražji, da mu poleg svoje ljubezni poklonimo simbolično darilo, ki ga/jo bo le še dodatno razveselilo.

Na letošnje valentinovo razvajajte sebe in svojo ljubljeno osebo z darilom, v katerem bosta uživala oba. Morda je to parfum zanjo in zanj iz iste omejene Valentinove kolekcije dotične parfumske znamke, skupen obisk wellnessa, spaja in razvajanje v dvoje, mogoče celo potovanje v dvoje v tople kraje?

# Havaianas, nova Disney kolekcija zanjo in zanj

Naj si gresta na wellness v terme ali pa na toplo plažo v eksotičnih tropih, vsekakor ne bosta zgrešila s Havaianas kolekcijo zanjo in zanj. Nova Disney kolekcija japonk Havaianas je idealno darilo, saj ga krasi najbolj prikupen in zaljubljen parček vseh časov, Mickey in Minnie Mouse.

Havaianas kolekcija z motivom priljubljenih likov uteleša zabaven in barvit duh znamke ikonskih natikačev, ki vsakemu obdarovancu/ki nariše nasmeh na obraz. Minnie zanjo in Mickey zanj: zmagovalna kombinacija za zaljubljeni par!

# Emporio Armani: dišavno podvojena ljubezenska zgodba

Giorgio Armani je leta 1981 ustvaril Emporio Armani (EA) kot energično, urbano znamko, prežeto z mladostnim zanosom in svobodo. Ta eksperimentalna različica visokomodnega Armani sloga predstavlja linijo izdelkov za ženske ter moške, ki uživajo v življenju, ustvarjanju in ljubezni.

EA je leta 2017 ustvaril dišavni dvojec Because It‘s You za ženske in Stronger With You za moške, da bi začel ljubezenski dialog skozi serijo spletnih videozgodb z naslovom Together Stronger.

Matilda Lutz kot Laura in James Jagger kot Paul igrata mlad par, katerih avanture vselej spremljata ti dišavi. V drugi sezoni 2018 Laura in Paul odkrijeta neustrašno moč svoje ljubezni v prelomnih življenjskih trenutkih.

Zgodba se nadaljuje v 2019 z dvema novima dišavama: ženstveno In Love With You in nekoliko intenzivnejšo različico možatega vonja Stronger With You Intensely.

nova edicija dišav Emporio Armani za leto 2019

Zgodbo tega para si je v vseh treh sezonah video kampanje Together Stronger, vsaka je razdeljena na več epizod, na družbenem omrežju YouTube ogledalo že več kot 8 milijonov ljudi!

# Freywille, obesek iz emajla s 24-karatno pozlato, 510 evrov

Gre za hommage češkemu umetniku po imenu Alphonse Mucha, ki je bil slavni slikar, grafik in predstavnik gibanja art nouveau konec 19. in začetek 20. stoletja, živel in ustvarjal je predvsem v Parizu.

# Betty Barclay: Bohemian Romance

Boemska romanca za vašo izvoljenko namesto vsakoletnega šopka rož? Toplo jutranje sonce obarva naravo z nežno svetlobo, veter pihlja prek travnika, prve rože že nežno cvetijo. Pomlad očara z neobremenjenostjo. Nova dišava za ženske Betty Barclay Bohemian Romance nas spominja prav na to lahkotnost.

Daleč stran od digitalnega sveta nas odpelje tja, kjer se uresniči hrepenenje po vračanju k pristnemu, naravnemu življenju. Ta dišava romantično žensko obda s cvetličnimi notami. Na voljo je v drogerijah v februarju.

# Heart Pop-up Card, DIY valentinova voščilnica

Prav nobenega razloga nimate, da letos srčkaste voščilnice za najdražjo ali najdražjega ne bi s pomočjo nasvetov in tutoriala v slogu ‘naredi si sam’ (DIY) zares izdelali kar sami!

# Krzneni mokasini/copati zanj, stajliš in udobni

Gotovo se strinjate, da so precej podobni Guccijevim podloženim mokasinom/copatom, kljub malce drugačni zaponki. Vaš najdražji jih bo vesel zaradi kosmate in tople krznene podloge, pa tudi zaradi letošnjih modnih trendov. Naj še dolgo živi križanec med mokasini in copati!

# Ura za moškega, ki ceni skupni čas z vami

Moškega najlažje razveselimo z avtom, kot je kultni Aston Martin, seveda model Vanquish S. Ampak ker je ta za vse Slovence (z izjemo enega ali dveh) le stvar pobožnih želja, je drugo darilo, ki se ga moški najbolj razveseli za Valentinovo, ura. Morda bi ga osrečila še usnjena denarnica ali parček kakovostnih čevljev. Toda ura vedno zmaga!


moška zapestna ura Timberland Harriston Chronograph

Da so moški lahko zelo zadovoljni z uro, tudi če je ta ‘samo’ znamke Timberland, nam dokazuje število všečkov na prejšnjem profilu. Ura je po moško robustna, heavy-duty in kot nalašč za urbanega fanta, ki še ni pozabil naravnih nagonov. Njegova je lahko za slabih 167 evrov, spletni nakup lahko opravite kar na uradni Timerland spletni strani.

D. S.

Foto: Blagovne znamke, Instagram, uvodna fotografija: Betty Barclay


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam