fbpx

7 čudovitih plisiranih kril nizkocenovnikov za razigran modni videz

Lifestyle, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Eleganca v kombinaciji s praktičnostjo, to vsaki od nas omogoča nošenje plisiranega krila, ki ga lahko stiliramo na številne zanimive načine, tudi v mrzlih zimskih dneh!

Ni razloga, da bi pozimi nosile samo jeans in hlače ali debela krila iz tvida, plisirana krila pa hranile zgolj za toplejše dneve. Krila v slogu plise so namreč ob pravilni slogovni kombinatoriki še kako primerna tudi za hladno sezono!

Priljubljene ‘high street’ znamke so poskrbele, da bomo svoje najljubše modele plisiranih kril lahko nosile tudi v mrzlih mesecih. Če jih kombiniramo s toplimi hlačnimi nogavicami in s primerno obutvijo, so vrhunska modna izbira tudi za pozno jesen in zimo, kot nam dokazujejo stilske ikone s svojim uličnim stilom.

Prednost plisiranih kril je, da so neznansko udobna in obenem praktična ter tudi prefinjenega videza. Nosite jih lahko od jutra do noči, odlično so videti z udobnimi oversize pletenimi puloverji ali s pulijem z ovratnikom (t.i. ‘dolčevito’).

Kaj pa že omenjena obutev, ki se najlepša poda k plisiranemu krilu? Gležnjarji so idealen izbor za ta model krila, v trendu boste tudi, če plisirano krilo uskladite z ‘bajkerskimi’ oziroma motorističnimi škornji z ravnim podplatom.

Zara

Plisirana krila so nedvomno zelo priljubljena tudi zato, ker omogočajo številne stylinge in s tem različne modne videze. Z le nekaj dodatki se lahko vaš videz spremeni v rokerskega, elegantnega ali ‘casual’, pa čeprav imate na sebi isto (plisirano) krilo!

To sezono so naše najljubše high street znamke poskrbele za ponudbo plisiranih kril v bolj zamolklih barvnih in zemeljskih odtenkih, vsekakor nas na obešalnikih med plise krili čaka tudi kak bolj opazen ‘statement’ kos. Da bi vam olajšali izbiro, vam na zgornjih fotografijah predstavljamo 7 najlepših plisiranih kril znanih znamk nižjega in srednjega cenovnega razreda. Izberite svojega!

D. S.

Foto: Zara, Bershka, Topshop, Stradivarius, Style Debates


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam