fbpx

7 novih modelov kavbojk, ki si jih morate omisliti letos!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Tudi letos se najavljajo modeli, ki nam bodo vzbudili željo po novem paru kavbojk.

Kavbojke so tisto oblačilo, ki spada med osnovne kose garderobe in vsaka ženska ima v omari vsaj dva priljubljena para. Jeans je univerzalen in ga lahko kombiniramo na vse, kar srce poželi – na svileno bluzo, pulover, majico, jopo, suknjič, k škornjem, visokim petam, balerinkam, gležnjarjem, sandalom… Možnosti so neomejene.

Vseeno pa si ne glede na klasičnost jeansa zaželimo imeti v omari tudi prav poseben in šik par, ki nekoliko odstopa od običajnih modelov. Želja se nam je izpolnila, kajti leto 2018 prinaša številne nove in zanimive modele kavbojk.

Zvončasto krojene kavbojke, jeans z našitimi aplikacijami in še marsikateri drug model, it dekleta so že sprehodila najnovejše trende po ulicah.

# Visok pas in kratke hlačnice

?

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Ta model je včasih veljal za neokusnega, ampak očitno so se pravila spremenila. Zaradi kratkih hlačnic bo do izraza prišla obutev.

# Nacefran rob

Get cozy❄️?❄️??

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Če imate stare kavbojke, ki ste jih z veseljem nosile, jim sedaj samo odparajte rob in imele boste nov trendovski par jeansa, tako kot manekenka Elsa Hosk.

# Kot legice

Naj o jeansu govorijo, kar hočejo, tudi letos bomo nosile ozke kavbojke, ki lepo pristojijo vitkim dekletom. Da dosežete ta videz, jih nosite k ravnim podplatom.

# Širok kroj – oversize

Jennifer Lopez je končno zamenjala ozke kavbojke, ki so bile njen zaščitni znak dolga leta, s širokimi in udobnimi – stilski zadetek v polno! Posnemajte jo.

# Na rob

Ta poseben model ima še en šiv po sredini hlačnice in tako ustvari učinek hlač ‘na rob’. Gigi Hadid je zraven oblekla belo srajco in dvobarvno krzneno jakno.

# Nov boyfriend jeans

Jennifer Aniston je pokazala, kako se nosijo boyfriend kavbojke na nov način.

# Novodobna klasika

Bodite pozorne na rob, ki je nalašč odparan. Bella Hadid je pokazala, kako se nosi ta nov trendovski model.

 

Foto: Instagram, Just Jared, YouTube, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam