fbpx

7 odličnih modnih kombinacij ‘it deklet’ za prehodno sezono!

Moda, Novice

Po vrnitvi na mestne ulice so se lahkotni, prozorni materiali in tkanine združili s prvimi oblačili ter modnimi dodatki iz jesenske garderobe: kako jih v prehodnih dneh nosijo znane fashioniste?

Vsi poznamo prehodna obdobja, ki niso ‘ne tič, ne miš’. Jutra in večeri so hladni, dnevi pa še vedno prijetno topli. Po prvem tednu malodane poznojesenskih temperatur in niza deževnih dni se nas je sonce odločilo ponovno obiskati ter nam izkazati svojo naklonjenost in toplino.

Kaj pa je posledica tega zanimivega vremenskega dogajanja? Dalo nam je priložnost, da iz omare potegnemo nekatere najboljše in najbolj zanimive poletne modne kose ter jih skombiniramo s prvimi jesenskimi trendi in najbolj vročimi smernicami.

Olivia Wilde

Po vrnitvi z dopustov nazaj na mestne ulice so tisti najbolj lahkotni, prozorni materiali ter tkanine že odstopili prostor prvim oblačilom ter modnim dodatkom iz jesenske garderobe: med njimi so kavbojke, lahki površniki oziroma prehodne jakne ter kajpada tanke pletenine.

Elizabeth Olsen

Gillian Jacobs

Čeprav smo v svojo garderobo že dodale nekaj ključnih kosov za jesen 2018, k njim lahko še vedno upravičeno kombiniramo mini krila in prozorne tope, hlače iz lažjih tkanin in podobna poletna oblačila, ki bodo sestavljala naše outfite v prehodnih dneh.

Gigi Hadid

Katere modne kose so izbrala tako imenovana ‘it dekleta’ in na kakšen način jih kombinirajo v prehodnem obdobju? Za zadnje dni poletja so slavna in znana dekleta, ki obvladujejo modo, združila kose iz še vedno aktualnih kolekcij za poletje 2018 in jih začinila s prvimi jesenskimi modnimi ulovi.

Kaia Gerber

To so popolne kombinacije za vsak dan: od črtastih majic in slip topov s špageti naramnicami ter lahkotnih hlač z visokim pasom, ki vdihnejo še zadnjo poletno sapico, pa vse do jesenskih modnih novosti, kot so obleka z mini krilom, suknjičem, kavbojkami ter tankimi pleteninami.

Rosie Huntington-Whiteley

Street-style kombinacije vplivnih fashionist, ki jih zadnje dni že vidimo na ulicah, pa tudi na rdečih preprogah, so popoln navdih za vsako od nas. Kako ustvarimo dnevni videz na prehodu sezon? Združimo denimo suknjič in natikače, kot modna ikona Elizabeth Olsen, ali pa mini krilo in škornje, kot je to naredila Bella Hadid.

Bella Hadid

Lahko pa izberemo tanko ‘crop’ pletenino k poletnemu midi krilu, tak outfit je denimo izbrala Rosie Huntington-Whiteley, ko se je odpravila na opoldanski prigrizek s svojimi prijateljicami. Zgornjih 7 street style kombinacij je kot nalašč za dneve, ki so pred nami!

 

D. S.

Foto: Instagram, Style Nine, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam