fbpx

7 pomembnih stvari, ki jih uspešna ženska nosi v torbi

Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Ta seznamček je precej samoumeven, a vas lahko kljub temu opozori na to, kako se izognete raznim zadregam.

Torba je lahko precej več kot zgolj modni dodatek – kaj je v njej, je namreč prav tako pomembno, kot to, kako je torba videti navzven. Ženska, ki želi uspešno krmariti skozi dan, še posebej od ponedeljka do petka, je vedno pripravljena na vse.

V torbi urejene ženske ne bomo našli nagrmadenih ovitkov bonbonov ali starih računov, vse bo lepo organizirano in smotrno urejeno ter uporabno. Katere predmete ima karierno uspešna ženska vselej v torbi? Poglejmo.

# Vizitka

Nikoli ne veste, koga in kdaj boste srečali. Če želite kovati železo, dokler je vroče, imejte s seboj poslovno vizitko, da si zagotovite nadaljnji stik z osebo, ki vam lahko v karieri pomaga.

# Telefon

Mobilni telefon je postal tako nepogrešljiv, kot zrak, ki ga dihamo. Najbrž bi brez njega zares težko živeli v sodobnem svetu in preverjali elektronsko pošto ter druge pomembne informacije. Vedno imejte s seboj tudi rezervni polnilec, da ne ostanete na cedilu s prazno baterijo.

# Svinčnik, beležka

Kljub temu, da je mobilnik nadomestil večino pisanja, brez notesnika ali beležke ter kajpak kemičnega svinčnika ne gre. Poleg tega, da si lahko na hitro kaj zapišete, vam pomaga to dvoje tudi bolj kreativno zabeležiti ideje.

# Majhna torbica za make-up

Vselej pripravljene: to pomeni, da imate pri roki najnujnejše, recimo puder, maskaro, šminko, stvari, s katerimi popravite svoj videz ali osvežite ličila.

# Zdrav prigrizek

Lakota v mnogih ljudeh zbudi najslabše. Tudi pretirane odzive in čustveno nestabilnost. Zato naj bo v torbi zdrav prigrizek, denimo proteinska ploščica ali vrečka suhega sadja in oreščkov.

# Drobiž

Plastika je plastika, sprejemajo jo marsikje, toda včasih brez drobiža preprosto ne gre, sploh ko gre za majhne zneske in plačevanje parkirnine v mestu. Vedno imejte s seboj denarnico s kovanci.

# Dežnik

Spomladi in jeseni je dež nekaj precej običajnega, a tudi poleti nas lahko preseneti ploha. Vedno imejte s seboj majhen, zložljiv dežnik za prvo nujo.

 

Foto: Grazia, Modedeville, The Street Muse, Allure, Vogue, Habitually Chic


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam