fbpx

7 razlogov zakaj je ličenje neprijetno

Ličenje

Popolno naličeni obrazi v oglasih, lepo naličene igralke v filmih, vrhunsko naličene manekenke na modnih pistah… kako pa izgleda ličenje pred domačim ogledalom?

Popolno naličeni obrazi v oglasih, lepo naličene igralke v filmih, vrhunsko naličene manekenke na modnih pistah… kako pa izgleda ličenje pred domačim ogledalom?

Nekaterim gre ličenje bolje, nekaterim slabše od rok, ponesreči pa se lahko tako začetnikom kot tudi najbolj izkušenim vizažistom. Nekaj primerov, ki jih verjetno pozna vsaka ženska:

1. Nekateri pripomočki kot so npr. klešče za trepalnice bolj spominjajo na mučilno napravo kot na nekaj prijetnega. Ali je za lepoto res potrebno trpeti, pa čeprav zgolj s pogledom?

licenje-narobe-2

2. Šminka se pogosto znajde tudi na drugih mestih, kjer je res ne želimo (kozarci, oblačila, zobje,…). Dobra plat tega je, da morda koga spravimo v smeh. Seveda ni nujno, da bo smešno tudi nam.

licenje-narobe-3

3. Namesto, da bi izgledali dobro, lahko izgledate kot, da ste pravkar stopili iz solarija, v katerem ste bili nekoliko predolgo. Ali pa tisti zoprn trenutek, ko ugotovite, da se korektor niti približno ne ujema z barvo vašega obraza? Neprijetno.

licenje-narobe-5

4. Trenutek, ko pozabite, da imate obraz poln ličil in greste z roko na hitro čez obraz. Popolno uničenje make up-a v samo eni potezi. Ne priporočamo.

licenje-narobe-9

5. Včasih oči enostavno niso navdušene nad vašim izborom ličil. Pekoč občutek, solzenje… ne, tudi to ni prijetno. Zelo podoben efekt ima lahko tudi maskara, ki se po nesreči dotakne vašega očesa. Previdno.

licenje-narobe-8

6. Obraz ste sprali že z vsemi možnimi odstranjevalci ličil, a ta so še kar na vašem obrazu. Zakaj ni tako v trenutkih, ko si zares želite obstojen make up?

licenje-narobe-7

7. Trenutek, ko si zares ne želite imeti ličil na obrazu je gotovo jok. Odsvetujemo jok z ličili in tudi na sploh vam želimo, da bi imeli čim manj razlogov zanj.

licenje-narobe-6

Da vas make up ne bo spravljal v jok, vas vabimo na naše forume, kjer se lahko posvetujete glede ličenja.

Foto: YouTube, www.buzzfeed.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam