fbpx

71-letna Cher razkrila skrivnosti svojega popolnega videza

Lepota, Novice, Prva stran, Znani

Pri 60. letih se je pevka in igralka naučila deskanja na vodi.

Na nedavni podelitvi Billboard Music nagrad je največjo pozornost požela pevka Cher, ki je pri svojih 71. letih videti fantastično.
Uspeli smo izvedeti, kakšno hrano ima najrajši, česa nima na jedilniku in kakšna so njena razmišljanja o določeni vrsti hrane. Mogoče vam bodo prav njeni nasveti pomagali, da svoje telo pripeljete do želenega videza in obdržite fit postavo do konca življenja.

Vegetarijanka

Cher je svojim sledilcem pred časom na Twitterju razkrila, da je vegetarijanka. Njeni obroki so osnovani na zelenjavi in zdravi prehrani, ki telesu zagotavljajo potrebne snovi.

Ne pije in ne kadi

Kot prava vegetarijanka, Cher spoštuje zdrav način življenja, zato ne pije alkohola in ne kadi.

»Poskusila sem cigarete in tudi drogo, ki pa mi preprosto ne odgovarjajo. Kozarec alkohola spijem zelo poredko, mogoče trikrat ali štirikrat na leto,«

je dejala.

Ugotovila je, kakšna hrana ji ne ustreza

»Izogibam se prigrizkom, ki vsebujejo veliko maščob, saj me upočasnijo. Prav tako ne jem mlečnih izdelkov.«

 

 

 

Včasih se zna prekršiti

Cher je priznala, da se ji je to največkrat zgodilo na snemanjih filmov. Ko je snemala film Čarovnice iz Eastwicka, sta z Michelle Pfeiffer pekli sladek kromipr kar v mikrovalovni pečici, ki je bil pripravljen v zgolj 4 minutah. Pravi, da je v tem obdobju živela samo od te hrane.

Uživa hrano, ki ji da energijo

Pri 71. letih je jasno, da pevka ne misli počivati. Zato pripravlja jedi, ki ji dajejo energijo in moč za nastope, kot so rjavi riž, fižol, zelenjava, testenine in sadje.

Telovadi, kadar le utegne

Pri 60. letih se je Cher naučila deskati na vodi, vendar pa to ni edini šport, s katerim se ukvarja. Pevka kar petkrat tedensko obišče telovadnico, se sprehaja, igra Wii tenis in zdrži celo 5-minutno plank. Neverjetno!

 

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam