fbpx

Revija Potovanja in stil praznovala 10. rojstni dan

Dogodki, Domača scena, Lifestyle

V četrtek, 27. septembra, ob svetovnem dnevu turizma, so v prostorih restavracije Vivo na Dunajski cesti 125 v Ljubljani obeležili okroglih 10 let rednega izhajanja revije Potovanja in stil na slovenskem trgu.

Goste z rožnatimi koktajli Aperitivo Rosato Spritz v rokah sta s svojimi drznimi in elegantnimi gibi v prijeten večer popeljali plesalki na obročih. Svetovna popotnica in voditeljica Mojca Mavec je prisotne nagovorila s potovanjem v preteklost, v obdobje nastanka revije, za katero je založnica Barbara Vrezovnik idejo dobila – nikjer drugje kot na potovanju.

Po predstavitvi uredniške in trženjske ekipe so gostje prvi videli naslovnico jubilejne, 40. številke revije Potovanja in stil, ki jo je na piedestal še dodatno povzdignila izvrstna violinistka Alenka Semeja.

Dogodek se je nadaljeval s stilom – s predstavitvijo nove ženske parfumske vode francoske hiše Givenchy, L’Interidt, ki je že na prodajnih policah. Večer so začinili še koktajli z dodatkom modnega londonskega džina, Beefeater Pink Gin. Ustvaril jo je mojster destilacije Desmond Payne, ki je z dodatki jagode nadgradil klasične Beefeaterjeve brinove in citrusne note.

Druženje se je nadaljevalo ob kulinariki Vivo cateringa, ki je goste razvajal z virtuozno združitvijo kuhinj sveta.

Dogodek so obiskali poslovneži, znane Slovenke in Slovenci ter predstavniki medijev. Med znanimi so v druženju uživali oblikovalka Maja Ferme, umetnica ličenja pri Max Factor Tina Fabjan, osebni trener Iztok Hodnik, župan občine Log Dragomer Miran Stanovnik, v kateri je sedež revije, ter številni drugi.

Foto: Potovanja in stil


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam