fbpx

8 lastnosti, ki so skupne vsem notranje močnim ženskam

Odnosi

Se znate soočiti z izzivi in s trdimi preizkušnjami, ki vam jih bo morda na pot vrglo življenje? Lažje vam bo, če premorete vsaj nekaj lastnosti s tega seznama!

Vsaka ženska bi se morala truditi za svojo moč, tako na fizični, kot psihični ravni. Če želimo preživeti v tem včasih krutem svetu, drage dame, včasih niti denar niti lep zunanji videz ali dober položaj na delovnem mestu ne pomagajo prav nič!

Se znate soočiti z izzivi in trdimi preizkušnjami, ki vam jih bo morda na pot vrglo življenje? Boste preživele udarce usode, ali pa se boste zrušile na tla že v četrti, peti rundi v ‘ringu’ svojega življenja? Poglejmo, katere lastnosti odlikujejo notranje močno, trdno žensko, saj samo te značilnosti zagotavljajo uspeh na dolgi rok. Jih imate tudi ve? Preverite!

1. Vedo, da ne morejo biti (vedno) popolne

Močne ženske niso obremenjene s tem, da bi bile najboljše v vsem, a vseeno se vselej trudijo dati od sebe največ, kar zmorejo.

2. Rade imajo svoje telo in skrbijo zanj

To pomeni, da se ne prenažirajo s hrano in je nimajo za tolažbo, a prav tako se ne mučijo s strogimi dietami, temveč se prehranjujejo zdravo in obenem redno telovadijo.

3. Ni jih sram svojih let, z njimi se ne obremenjujejo

Vedo, da so leta samo številka, ki jih v ničemer ne omejuje.

4. Ne igrajo

Ne pretvarjajo se, da so nekaj, kar niso in vedno so samosvoje ter sproščene v svoji koži.

5. Ne zapravljajo svojega časa za ljudi, ki jim niso pri srcu

Ko jim nekdo ni všeč ali je izdal njihovo zaupanje, jih ogoljufal, morda prizadel, svojih čustev ne bodo skrivale, predvsem pa takih ljudi ne bodo več spustile nazaj v svoje življenje!

6. Ne delajo tistega, kar jim ni všeč

Nihče jih ne bo mogel pregovoriti, da bi delale proti sebi in naredile nekaj, česar pravzaprav nočejo. Držijo se svojih načel ter prepričanj.

7. So dostojne

Dostojnost je vrlina, ki je v sodobnem svetu že redka. A to dragoceno lastnost si delijo vse ženske, ki so resnično močne. Dostojne so v vseh situacijah, tudi najbolj neugodnih. Dostojno obnašanje je najboljše orožje proti ljudem, ki so do njih neprijazni ali pa so v preteklosti izdali njihovo zaupanje.

8. So neodvisne

Znajo poskrbeti same zase in tudi, da bi se dobre imele, ne potrebujejo nikogar. Jasno, da pustijo dobrim ljudem vstop v svoje življenje, vendar so odvisne zgolj in samo od sebe.

 

 

D. S.

Foto: Bustle, Pinterest, Beliefnet


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam