8 lepotnih novosti, v katere se boste zaljubili

13. avgust 2024

8 lepotnih novosti, v katere se boste zaljubili

13. avgust 2024
Foto: Instagram @lorena
8 lepotnih novosti, v katere se boste zaljubili

8 lepotnih novosti, v katere se boste zaljubili

13. avgust 2024
Foto: Instagram @dizdar_el

Odkrijte nove izdelke, ki jih lahko najdete na kozmetičnih policah in ki nas navdušujejo s sestavinami in učinki.

Serum za obraz Biologique Recherche, Progeskin Serum Authentique

Najnovejša inovacija deluje na enega glavnih vzrokov staranja kože: senescenco (celično staranje). Edinstvena in močna formula seruma ciljno deluje na pomanjkljivost beljakovin progerin in klotho, da bi upočasnila nepovraten proces staranja. Koža je po uporabi čvrstejša, polnejša in bolj napeta, gube vidno zmanjšane.

Foto: Biologique Recherche

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Dermo-Pediatrics

Nevidni fluid za zaščito ped soncem za otroke SPF50+ je ustvarjen posebej za nežno otroško kožo. Z močjo filtra Mexoryl izdelek zagotavlja visoko zaščito SPF pred najširšim spektrom UV žarkov, malčkom pa omogoča brezskrbno igro pod soncem. Fluid ustreza tudi najbolj občutljivi otroški koži, tudi tisti, ki je nagnjena k atopiji.

Foto: La Roche Posay

Intenzivno obnavljalno olje za lase L`Occitane Reparation Intense Intensive Repair

Serum vsebuje eterično olje angelike in rastlinske ceramide. To večnamensko olje brez silikonov je idealno za suhe in poškodovane lase, saj jih obnavlja in ščiti. Vaši lasje bodo po uporabi nahranjeni, sijoči in mehki, razmršenost in lomljenje las ter videz razcepljenih konic pa so zmanjšani.

Foto: L`Occitane

Maskara L’Interdit Couture Volume

Nova masakra podaljša, priviha in definira trepalnice ter zagotavlja doslej najbolj prefinjen učinek povečanja volumna za 24 ur*, saj njena formula sestoji iz 90 % sestavin naravnega izvora**. Na voljo je v razkošni stekleni tubi, ki ji je priložena krtačka narejena iz bioloških materialov.

Foto: Givenchy

* Klinični test na 25 prostovoljcih ** Formula vsebuje 90 % sestavin naravnega izvora. Izračun temelji na mednarodnem standardu ISO 16128, 1. in 2. del. Preostalih 10 % prispeva k optimizaciji celovitosti formule v daljšem časovnem obdobju in njene senzorične teksture. 

Pena za lase Philip B. Maui Wowie Volumizing Mousse

Sanjate o čudovitem volumnu kot iz reklame? Pena za oblikovanje las Philip B. vsebuje morske izvlečke in pšenične beljakovine, ki dajejo teksturiran in voluminozen videz brez lepljivega in trdega občutka. Z vonjem kokosa in tahitijske gardenije vas popelje v tropski raj.

Foto: Philip B.

Parfumska voda Kenzo Flower by Kenzo Ikebana Mimosa

Odkrijte žametni vonj, ki vas bo ovil v omamno senzacijo. V središču dišave se nahaja mimoza absolut, ki ponuja edinstven cvetlični izraz, s tem pa trajni vtis tistega, ki jo nosi. Vertikalnost lesa hinoki podpira celotno kompozicijo, dišavni posrednik te čudovite mešanice pa je izvleček zlatega sezama.

Foto: Kenzo

Anastasia Beverly Hills Beauty Balm Serum Boosted Skin Tint

Če obožujete izdelke z stiku, boste navdušeni nad prva BB krema v obliki stika, ki združuje nego kože in ličila z osmimi sestavinami za sijočo polt. Obarvani balzam s serumom zagotavlja lahkotno prekrivnost za naraven in sijoč videz.

Foto: Anastasia Beverly Hills

Piling za telo, Tree Hut blue lagoon shea sugar scrub

Skrivnost gladke kože je redna uporaba pilingov. Mi smo navdušeni nad sladkornim pilingom za telo Tree Hut z morskim vonjem Modre lagune! Narejen je iz sladkorja, karitejevega masla, rdečih alg, mineralov Mrtvega morja in vrste naravnih olj, vključno z olji večernice, avokada, makadamije, sladkega mandlja, žafrana in pomaranče.

Foto: Tree Hut

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic