fbpx

8 načinov, kako slavne ženske nosijo ‘statement’ uhane

Moda, Prva stran, Zanimivosti, Ženska moda

Opazen trendovski nakit ni za sive miške, pač pa za ženske, ki se ne bojijo izstopati. Statement uhani so njihovo skrivno orožje!

Predstavljamo vam osem vplivnih in uspešnih žensk, ki imajo v rokavu, pardon, na ušesih, skirvno orožje, s katerim učinkovito dopolnjujejo svoj videz. Katerikoli outfit že si omislijo, se zavedajo, da ne more biti popoln brez parčka visečih ‘statement’ uhanov.

Te ženske so pogumne in se ne bojijo izstopati tudi s svojim posebnim modnim slogom. Ste se do sedaj bale nositi opazen in masiven nakit? Ni potrebe za to. Dovolite si biti drzne in dopolnite svojo garderobo s tem trendovskim modnim dodatkom, na katerega prisegajo tudi številne znane dame. Poglejmo si 8 načinov, kako jih nosijo in stilirajo ter jih posnemajte.

1. Angelina Jolie

Angelina ponavadi sploh ne nosi nakita, ali pa zgolj zelo diskretnega in drobnega, saj je praktična ženska, ki je pogosto na poti. Toda, ko se pojavi na rdeči preprogi, se zaveda, da bodo njeno elegantno črno obleko najbolj učinkovito dopolnili opazni dragoceni uhani.

2. Amal Clooney

Amal, ki ste jo lahko občudovali že na uvodni fotografiji, nas prav vsakič znova očara s svojim modnim stilom. Ne boji se še dodatno izstopati s pomočjo statement uhanov.

3. Michelle Obama

Nekdanja prva dama ZDA je bila vselej videti odlično, ko je nastopala v javnosti, pa tudi danes, ko je ‘v civilu’, nič manj ne skrbi za svoj videz. Tega rada dopolni s trendovskimi in opaznimi statement uhani. Ponavadi se odloča za klasične, viseče uhane večjih dimenzij.

4. Kate Middleton

Mlada vojvodinja in članica britanske kraljeve družine je nosila opazne viseče uhane že ob več priložnostih, pravzaprav jih ima rada tak ob protokolarnih priložnostih kot zasebno. Velika navdušenka nad modo in odlična poznavalka najnovejših smernic pa ni razsipna, saj rada reciklira svojo garderobo in tako je tudi z modnimi dodatki: iste nosi k več opravam.

5. Kraljica Rania

Čudovita jordanska kraljica je dokaz, da lahko statement uhani tudi najlepšo žensko samo še – polepšajo in jo naredijo še bolj ženstveno ter zapeljivo.

6. Kraljica Máxima

Kraljica Máxima slovi po svojih ekscentričnih kosih modnega nakita v živih barvah. Prav nič ne okleva, ko masivni verižici doda še opazne viseče uhane.

7. Princesa Mary

Princesa Mary je, nasprotno, zagovornica pregovora ‘manj je več’. Vendar pa preproste in enobarvne elegantne kroje svojih oblek rada dopolni z opaznimi diamantnimi uhani v obliki solze.

8. Kraljica Letizia

Garderobna omara kraljice Letizie je polna zanimivih, dizajnerskih oblačil, ta rada kombinira z modnim nakitom. Pogosto jo lahko vidimo s statement uhani, ki niso nujno kričeči ali pretirano okrašeni z dragimi kamni.

 

Foto: Pinterest, Profimedia, Unsplash, Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam