fbpx

8 najbolj vročih trendov tega poletja

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Kaj bomo našli v omarah modnih trendseterk?

Spletni trgovini Lyst in Polyvore sta združili moči z družbenim omrežjem Pinterest, da bi sestavili seznam poletnih trendov, ki so jih njihovi uporabniki to sezono največkrat iskali.

Dobili smo seznam 8 trendov, ki jih bomo lahko našli v omarah modnih navdušenk:

Jeans krilo

Povsem nepomembno je, ali so kratka ali dolga, važno je, da so iz jeansa. Najbolj popularna so krila z resicami, ki dajejo videz, da smo jih odrezali kar sami.

Havajske srajce

V zadnjem mesecu je to besedno zvezo v iskalnik vpisalo kar 180.000 žensk in če ne želite po nepotrebnem zapravljati denarja, lahko preverite v partnerjevi omari … mogoče se tam skriva kakšen kos.

Enodelne kopalke

To poletje pozabite na bikini, saj so se na modnem prestolu zasidrale enodelne kopalke, ki so jih proslavili Kendall Jenner in Bella Hadid, piko na i pa je dodal še film Baywatch, ki se že vrti v naših kinematografih.

Gingham vzorec

Majhni kvadratki v črni, modri in rdeči barvi so preplavili številne kose – hlače, krila, obleke in zgornje dele. Pinterest razkriva, da se ta vzorec išče kar dvakrat več, kot v preteklih letih.

Ravni sandali

Sestavni del letošnjega poletnega outfita so nedvomno ravni sandali, okrašeni z resicami, pentljami, cirkoni, cofki, perjem, …

Milenijska rožnata barva

Poimenovali so jo »it« barva, ki pa ni rezervirana samo za ženske, ampak jo nosijo tudi moški. Poleg tega, da je hit v svetu mode, je zelo popularna tudi v lepotnem svetu in urejanju domov.

Torbice okoli pasu

Da, te torbice ponovno prihajajo v modo in glavni »krivec« je Kendall Jenner, ki se od njih skoraj nikoli ne loči.

Cekarji

Letošnji modeli vsekakor niso navadni, ampak so okrašeni z začetnicami, cofki, resicami, čipko, dolgimi ali kratkimi ročaji, v različnih velikostih in barvah. Nosijo se na plaži ali mestnih ulicah.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam