fbpx

8 odličnih načinov, kako vizualno ‘podaljšati’ noge!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Ne glede na to, ali vas je narava obdarila z dolgimi nogami ali ne, tu so načini, kako jih navidezno podaljšati, da bodo seksi.

Kaj so sanje vsake ženske – poleg visokih ličnic, senzualnih, polnih ustnic in majhne, zaobljene brade ter elegantnih ramen in vitkega pasu (ter polnega bančnega računa za modni shopping)? Odgovor je na dlani: neskončno dolge noge! No, vsaj videz dooooolgih nog, ki jih očitno tudi moški spol pri ženskah zelo čisla.

Slavna nemška igralka, že pokojna Marlene Dietrich, ki še vedno velja za ‘usodno žensko’ oziroma femme fatale filmske zgodovine ter je slovela po čudovitih nogah in tem, kako jih je znala izpostaviti, prekrižati in tako naprej, je v nekem intervjuju povedala nekaj zanimivega v zvezi s tem:

“Draga moja, noge same po sebi niso tako lepe, jaz samo vem, kaj z njimi početi!”

Sledite torej nasvetu legendarne stilske ikone Dietrichove, ki je vedela, kako s preprostimi triki svoje noge spremeniti v najmočnejše orožje zapeljevanja! Ne glede na to, ali vas je mati narava obdarila z dolgimi nogami ali ne, z naslednjimi 8 načini si lahko pomagate, da bodo vaše noge vedno videti seksi in daljše, kot v resnici so.

# Čevlji v kožni barvi

Čevlji z visoko peto, balerinke ali druga vrsta obutve v ‘nude’ oziroma kožni barvi bo vedno vizualno podaljšala noge.

# Visok pas

Da bi ustvarile iluzijo, kot da so vaše noge daljše, kot v resnici so, oblecite hlače ali krilo z visokim pasom. Vse igralke iz t.i. ‘zlatih časov’ Hollywooda so poznale to skrivnost in usvojile tak način oblačenja.

# Vertikalne črte

My happy pose. ?☂️ • @lpa top with @tularosalabel pants @revolve

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Učinek dolgih nog ustvarja tudi vzorec vzdolžnih oziroma vertikalnih črt, ki preusmerja pogled na noge, podoben učinek pa imajo tudi hlače s črto ob strani.

# Brez paščkov na obutvi

Jermenčki čez nart vizualno ‘presekajo’ stopalo in s tem navidezno ‘skrajšajo’ nogo. Zato izbirajte odprto obutev, če želite poudariti dolžino nog in se v tem primeru ogibajte paščkov.

# Dolge hlače

⛲️

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Čim daljše so, tem boljše (seveda ne gre v nedogled, saj nočete hoditi po tkanini). Nekoliko daljše hlače, sploh v kombinaciji z visokimi petami, takoj ustvarijo videz neskončno dolgih nog.

# Salonarji na konico

Valentino Red. ❤️

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Čevlji z zašiljeno konico na prstih na pogled podaljšujejo noge, medtem ko jih okrogel sprednji del vizualno skrajšuje.

# Kratko krilo

Mini krilo ali mini obleka sta super izbor za razne priložnosti, z njima pa si tudi pomagate, da so vaše noge videti daljše.

# Visoki škornji

Čeprav so že nastopili toplejši dnevi, se od škornjev nad koleni in od visokih škornjev kar stežka poslovimo – ne glede na to, da so nam tudi trendi gležnjarji nadvse všeč. Visoki škornji namreč prav tako pomagajo pričarati iluzijo dolgih nog.

 

Foto: Instagram, Pinterest, Pexels, Playbuzz, Trendy Mods


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam