fbpx

8 stvari, ki jih močna ženska nikoli ne bo naredila zaradi moškega!

Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti

Ženske, ki so čustveno zrele, poznajo razliko med dobro in slabo ali celo uničujočo zvezo.

Nekatere ženske ljubezen do moškega tako zaslepi, da postanejo povsem iracionalne, nespametne in popolnoma ignorirajo ‘rdeče zastavice’, ki se pojavijo v njihovem ljubezenskem odnosu. Naredile bodo vse, da bi obdržale svojega moškega in pri tem bodo zanemarile tako svoje potrebe kot ljudi okoli sebe. Toda ne močne ženske.

Ženske, ki so čustveno zrele, poznajo razliko med dobro in slabo ali celo uničujočo zvezo in ne bodo nikoli naredile naslednjih stvari, da bi ugajale moškemu. Poglejmo si ta seznam.

# Spreminjanje videza

Ko si vas moški zares želi, vas bo ljubil ne glede na vaš zunanji videz. Lahko vam svetuje, v čem ste dobro videti in smete sprejeti njegovo mnenje, če vam tako ustreza. Če pa vas sili, da ste oblečeni tako, kot je všeč njemu, potem je zveza zgrešena.

# Čakanje na njegovo dovoljenje

Močna ženska si ne bo pustila ukazovati, kaj sme delati in česa ne. Dovolj ste stare, da znate sprejemati dobre odločitve zase, tega naj ne počne on za vas. Vsekakor ga vprašajte za njegovo mnenje, vendar naj ne nadzoruje vaših odločitev.

# Opuščanje svojih sanj

Nihče naj ne stoji na poti do vaših sanj, tudi on ne. Ne potrebujete človeka, ki mu je mar samo samega sebe in svojih sebičnih interesov. Pravi moški bo pripravljen zoreti skupaj z vami, tudi če gre za stvari, ki jih ni načrtoval.

# Skrivanje intelektualnih sposobnosti

Ne vemo zakaj, a nekatere ženske mislijo, da bo moškim privlačno, če igrajo naivke in tepke. Čeprav se naj bi po raziskavah moški bali inteligentnih žensk, je boljše, da ste to, kar res ste in boste tako pritegnile pravo osebo v življenje.

# On postane središče vašega življenja

Imeli ste življenje tudi pred njim; močne ženske se tega zavedajo, ko vstopijo v nov ljubezenski odnos. Ne zanemarijo drugih ljudi, znajo si vzeti čas samo zase in svoje konjičke. Kakovostno preživljanje časa s samo sabo bo obogatilo tudi vašo novo zvezo.

# Žrtvovanje drugih odnosov

Prijatelji so pomembni, ob vas so bili, tudi ko njega še ni bilo na vidiku, zato jih ne zanemarite zaradi novega moškega. Seveda boste imeli manj časa za njih in za družino, a ne smete jih popolnoma zanemariti.

# Dovoljenje, da vas nadzoruje

Ne samo, kako se oblačite, ampak tudi s kom se družite in kako se obnašate. To je žaljivo, zato ne pustite, da bi bil moški ljubosumen in posesiven.

# Menjanje svojih prepričanj

Ne bodite v zvezi z moškim, ki ne spoštuje vaših načel, standardov, vrednot in integritete – ker so del vas samih. Če ste naletele na takega, ki skuša spremeniti vaš vrednostni sistem, ga pustite, naj čim prej odide iz vašega življenja.

 

Foto: Huffington Post, Trends4us, Reader’s Digest, Understanding Relationships


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam