fbpx

8 zvezd ulične mode dokazuje, da jakno iz jeansa lahko kombiniramo z vsem!

Moda, Novice, Prva stran

Kos, ki je must – have 365 dni na leto

Jeans jakna je must – have 365 dni na leto. Gre za osnovni kos v garderobi, ki se vedno znova vrača. Pozimi jo lahko kombiniramo čez debel puli, poleti pa čez kratko poletno oblekico. Skratka kombiniramo jo lahko prav z vsem!

Če razmišljate o tem, da bi jo dodali v svojo garderobo, iščite jakno svetle barve, ki pripoveduje zgodbo in ima značaj. Poiščite jo v vintidž trgovini, izposodite si jo od fanta, ali pa pobrskajte po mamini ali babičini omari. Sama sem svojo našla v babičini omari že nekaj let nazaj.

Prevelika, znamke Levis, ki jo je stric nosil pred približno tridesetimi leti, danes pa je ponovno moderna. Nekaj let nazaj sicer nisem vedela, kaj početi z njo, saj prevelike in vintidž še niso bile preveč moderne, dve leti nazaj pa sem prav histerično spraševala babico, ali jo še ima. In zdaj jo nosim na oblekice, dolge hlače, najraje bi jo nosila tudi še sredi zime.

In kako jo kombinirati? Modne brvi so postavile nekaj novih pravil, ki jih obvezno morate poskusiti.

Fotografi pa se seveda ne morejo upreti fotografiranju modnih navdušenk, ki so ulice preplavile z jeans jaknami. Spodaj si tako oglejte 8 zabavnih stilskih nasvetov z ulice.

 

 

Foto: Imaxtree, Elle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam