9 koncertov, ki se jih v 2024 najbolj veselimo

18. december 2023

9 koncertov, ki se jih v 2024 najbolj veselimo

18. december 2023
Foto: Instagram @coldplay

Po lanskoletnem bogatem koncertnem letu nas tudi v 2024 čaka nekaj nepozabnih trenutkov, ki jih bodo pričarali največji glasbeniki na svetu.

1. Ed Sheeran

Britanski pevec bo prvič nastopil v Zagrebu in sicer 10. avgusta na Hipodromu. Če boste ta datum zamudili, lahko njegove uspešnice slišite še 20. julija v Budimpešti ali 17. avgusta v Beogradu.

Foto: Instagram @teddysphotos

2. Lenny Kravitz

Ameriški glasbenik, ki je v zadnjih letih glasbene odre dopolnil še z nastopi pred kamero v številnih filmih, bo 28. julija nastopil v Puljski areni.

Foto: Profimedia

3. Queens Of The Stone Age

Rockerji, ki že od leta 1996 navdušujejo z rokerskimi ritmi, bodo 23. julija nastopili v Zagrebu.

Foto: Instagram @queensofthestoneage

4. Sting

Priljubljeni 72-letni angleški glasbenik bo 29. maja že četrtič nastopil v Ljubljani in od tega tretjič v dvorani Stožice.

Foto: Instagram @theofficialsting

5. Coldplay

Vstopnice za težko pričakovano Evropsko turnejo so bile v hipu razprodane, zato se cene vstopnic, ki so še na voljo dvigajo v nebo. Skupina bo v naši bližini nastopila šestkrat: v Budimpešti štirikrat 16.-19. junija, dvakrat v Münchnu 15. in 17. avgusta ter prav tako dvakrat na Dunaju, 21. in 22. avgusta.

Foto: Instagram @coldplay

6. Metallica

Ljubitelji težkih ritmov boste na svoj račun prišli 24.-26 .maja, ko bo Metallica nastopila na olimpijskem stadionu v Münchnu.

Foto: Instagram @metallica

7. Thirty Second To Mars

Glede na to, da je Jared Leto njihov najnovejši album in turnejo napovedal na najbolj spektakularen način, splezal je namreč na Empire State Building, so pričakovanja velika. Videli in poslušali jih boste lahko 18. maja na Dunaju.

Foto: Instagram @30secondstomars

8. Taylor Swift

Vstopnice so bile v hipu razprodane in razgrabljene, a morda še uspete najti kakšne preprodajalce, ki pa vam bodo zaračunali bajne vsote. Zvezdnica, ki podira rekorde eden za drugim in je s turnejo zaslužila že več kot milijardo evrov, bo nastopila v naši neposredni bližini 13. julija v Milanu, 27. julija v Münchnu ter 9. avgusta na Dunaju.

Foto: Instagram @taylorswift

9. Take That

Za vse nostalgike in oboževalce fantovske skupine iz devetdesetih, bo letos znova združena skupina Take That 2. julija nastopila v Münchnu, dan za tem v Budimpešti, 11. julija pa še v Bolgoni.

Foto: Instagram @takethat

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic