fbpx

9 nasvetov, kako (p)ostati prava stilska diva

Moda, Novice

Začne se že pri izbiri pravega spodnjega perila in preverjanju dnevne vremenske napovedi.

Na svetu ne obstaja enotnega pravila, oziroma to-do liste, ki bi jo upoštevale vse, ki si želijo biti modne, zato smo za vas pripravili 9 navad, ki omogočajo, da vsak dan lahko izgledamo kot iz škatlice. Začne se že pri izbiri pravega spodnjega perila in preverjanju dnevne vremenske napovedi.

VEDNO ORGANIZIRANA OMARA. Res je, da je Cher Horowitz v filmu Nimaš pojma! svoj dnevni outfit potegnila izpod postelje in spodnjega predala pisalne mize, v resničnem svetu pa se žal to ne obnese. Oblačila je potrebno redno in skrbno pospravljati, od zloženih puloverjev in majic, do vsega, kar mora biti na obešalnikih, saj se tako izognemo nepotrebnemu hitenju in iskanju točno določenega kosa, ki smo ga hoteli obleči. S pomočjo urejene omare preprečimo tudi tisti znani rek: “Joj, ničesar nimam obleči!”

gallery-1444831832-clueless

VSAKO JUTRO PREVERITE VREMENSKO NAPOVED. Vremenske aplikacije naj postanejo vaš najboljši prijatelj, saj se tako lahko izognete marsikateri nevšečnosti. Lahko nosite svoj najboljši kos, ki ga premorete v omari, žal  pa ta ne prenese dežja ali nenadnega padca temperatur in koncu ne bo izgledal več tako dobro. Vsem nam se je že zgodilo, da smo bili obut v najboljše semiš mokasine, zunaj pa je začelo deževati.

PLANIRANJE DNEVNEGA OUTFITA.  Največkrat ne moremo svojega outfita planirati že prejšnji večer, idelano pa je, da si zjutraj vzamete tehtni premislek, kaj obleči (vstanite 10 minut prej). Najslabša kombinacija oblačil je izbrana, kadar se nam zelo, zelo mudi in nam je že med vrati žal, da nismo izbrali česa drugega.

KOMBINACIJA DRAGI KOS – POCENI KOS. Prave stilske dive po pravilu niso nikoli oblečene od pet do glave v drage dizajnerske kose, saj obvladajo kombinacijo dragih kosov s kosi, ki jih kupijo v dostopnih trgovinah z oblačili. Nasvet: kupite si en ali dva večna in kvalitetna kosa in jih kombinirate s trenutnimi trendovskimi (in cenejšimi) oblačili.

1444845602-hbz-street-style-nyfw-ss2016-day1-21-1

VEDNO NOSITE OBLAČILA, KI SO VAM PRAV. Tlačenje v preozke kavbojke in bluze ne ponuja lepega pogleda…nikomur!

OBLAČILA MORAJO BITI VEDNO ZLIKANA. Zmečkane obleke lahko izgledajo zelo poceni in stare, česar si pa res ne želimo, kajne?

IZBIRA PRAVEGA SPODNJEGA PERILA. Izpostavljanje nedrčkovih naramnic in črni nederček pod belo majico je lahko izgledalo kul na Carie Bradshaw, v resničnem svetu in za prave stilske dive, pa je to en velik NE. Vidni nedrčki odvrnejo pozornost od ostalega skrbno izbranega outfita.

sjp4

REZERVNI OUTFIT. Ni važno, ali so to kavbojke in črtasta majica, kombinirana z jaknico, ali od pet do glave črna barva. Poiščite sebi primeren outfit za rezervo, ki vam bo vedno prišel prav…sploh v trenutkih, ko si boste (ponovno) rekle, da nimate kaj obleči.

hbz-pfw-ss16-street-style-day-3-03

 

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam